banner388

Samsun'da evden cephanelik çıktı

Samsun'da silah satışı yapıldığı tespit edilen bir evde operasyon yapıldı.

Samsun'da evden cephanelik çıktı

Samsun'da silah satışı yapıldığı tespit edilen bir evde operasyon yapıldı.

27 Haziran 2018 Çarşamba 12:02
Samsun'da evden cephanelik çıktı

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri silah ticareti yaptığı iddia edilen B.Ç.'nin evine operasyon düzenledi. Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık Aşıklar Mahallesi'nde bulunan eve yapılan baskında 3 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 4 adet tabanca şarjörü, 29 adet 9 milimetre çapında fişek, 4 adeti şarjörlü olmak üzere 21 adet faturasız av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 8 adet av tüfeği şarjörü ve 17 adet av fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili B.Ç. gözaltına alınırken ele geçirilen silahlar Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 27.06.2018 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi 2018-06-27 15:15:26

Emniyet Müdürlüğünün silah operasyonlarına daha da ağırlık vermesi tüm vatandaşları rahatlatacaktır. Ruhsatsız silahların tamamı toplanmalıdır. Yetkilileri tebrik ediyorum.

Avatar
samsunlu 2018-06-27 17:22:43

soldaki 2 silah yakalanan gerçek silahsa ruhsatlı zigana k onun ruhsatsızı yok insanlar belirli zaman sonra çalındı raporu tutturup degerinin 5 katına satıyolar polis ve asker işin üzerine gitmiyor gitse okadar kaçakçı varki