banner388

Samsun'da ev yangını: 3'ü çocuk 5 kişi hastanelik oldu

Samsun'da bir evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Samsun'da ev yangını: 3'ü çocuk 5 kişi hastanelik oldu

Samsun'da bir evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

25 Ekim 2023 Çarşamba 12:03

Yangın, Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde 3 katlı evin giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocukların çakmakla oynarken kanepeyi tutuşturması sonucu yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

MAHSUR KALAN 3 ÇOCUK KURTARILDI

Yangın sırasında evin odasındaki pencere önünde mahsur kalan Kemal(7), Buğlem(3) ve Mehmet Uysal (2), vatandaşlar tarafından pencere demiri çıkarılıp, cam kırılarak kurtarıldı.

Dumandan etkilenen 3 çocuk ile anneleri A.U. ile evde misafir B.K. ambulansla Gazi Devlet Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binasını sevk edildi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Evde büyük çapta maddi zarar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 25.10.2023 12:06
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.