banner388

Samsun'da et fiyatları düşecek mi?

Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, et fiyatlarının düşüp düşmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

Samsun'da et fiyatları düşecek mi?

Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, et fiyatlarının düşüp düşmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 15:26
Samsun'da et fiyatları düşecek mi?

Samsun haber - Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Kurban Bayramı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Et fiyatlarının Kurban Bayramı'nda düşmeyeceğini söyleyen Başkan Şen, "Bu yıl fiyatlar vatandaşlarımızın istediği gibi olmayacak. Her yıl kurbandan önce kasaplardaki et fiyatları düşüşe geçiyordu. Ancak bu kurbanda fiyatlarda bir düşüş olmayacak. Türkiye’ye bu yıl pek fazla ithal hayvan gelmedi. Bunların gelmemesi aslında bize olumlu yansıdı" dedi.


FİYATLAR MAKUL DÜZEYDE

Et fiyatlarında büyük bir artışın yaşanmadığını dile giren Şen, "Bugün etin kilo fiyatı 50-55 TL civarında seyredecekti belki ancak dışarıdan hayvan gelmediğinden fiyatlar makul düzeyde seyrediyor. Tabii et fiyatlarının düşmeyeceği gibi bu fiyatlarda artış da beklemiyoruz. Bugün kıymanın kilosu 40 liradan kuşbaşı ise kilosu 45 liradan satılıyor. Bu da oldukça normal. Eğer bu sene ithal hayvan gelmediği takdirde kıymanın kilosu 37 liraya kadar düşebilir. Bayrama kadar fiyatlarda ne bir düşüş ne de bir artış yaşanmayacak ancak dediğimiz gibi ithal olmazsa bayramdan sonra fiyatlar biraz da olsa düşecektir" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 16.08.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.