banner388

Samsun'da erasmus tanıtıldı

Samsun AB Bilgi Merkezince '' girişimciler için erasmus fırsatları'' konulu etkinlik yapıldı.

Samsun'da erasmus tanıtıldı

Samsun AB Bilgi Merkezince '' girişimciler için erasmus fırsatları'' konulu etkinlik yapıldı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:40
Samsun'da erasmus tanıtıldı

Samsun Haber - Samsun Sanayi ve Ticaret Odası bünyesinde çalışmalarını yapan Samsun AB Bilgi Merkezi'nin yapmış olduğu etkinlikte Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Derya Sevinç, girşimci ruhuna sahip olan daha büyük pazarlarda yeni fikirlere açılmak isteyen girişimci ruha sahip kişilere Erasmus programından bahsetti.

Yaş ve sektör sınırlaması olmadığı söylendi

Girişimcilere programa başvuru konusunda bilgi veren Sevinç, “Program, Avrupa Tek Pazarı’nın potansiyelini ve uluslararasılaştırmak amacı ile girişimcilik farkındalığını artırmanın yanı sıra, KOBİ’lerin uluslararasılaşması ve Avrupa Tek Pazarında inovatif ürünlerin ve yöntemlerin yaygınlaştırılmasını amaçlıyor. Programa, motivasyonunu ve beklentilerini net bir şekilde ortaya koyan, sağlam bir kişisel ve mesleki alt yapısı olan, somut ve ikna edici bir iş planı olan ve yabancı dil yeterliliği olan girişimci ve girişimci adayları başvurabilir. Ayrıca, sağlam bir iş planı ile yeni iş kurma planı olan ya da son üç yıl içinde bir işletme kurmuş olan kişiler de Erasmus fırsatlarından faydalanabilir. Programa başvuru için de yaş sınırlaması ve sektör sınırlaması yok” dedi

ldi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunErasmus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.