banner388

Samsun'da emlakçılar birbirlerinin ofisini kurşunladı: 4 gözaltı

Samsun'da iki ayrı emlakçı birbirlerinin ofisini kurşunlamak suçundan gözaltına alındı.

Samsun'da emlakçılar birbirlerinin ofisini kurşunladı: 4 gözaltı

Samsun'da iki ayrı emlakçı birbirlerinin ofisini kurşunlamak suçundan gözaltına alındı.

06 Temmuz 2023 Perşembe 14:48

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emlakçı Cumhuriyet Mahallesi'nde önceki gece saat 00.30 sıralarında A.U.K.'ya ait emlakçı ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Bu olayın ardından aynı gece saat 04.00 sıralarında bu kez de Yeni Mahalle'de Ö.Ç.'nin emlakçı ofisine silahlı saldırı yapıldı. Her iki olayda ölen ve yaralanan olmazken, emlakçıların karşılıklı birbirlerinin emlak ofisini kurşunladıkları iddia edildi.

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri olayla ilgili emlakçılar A.U.K. ve Ö.Ç. ile U.Ç. ve O.U.Ö.'yü yakalanarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları tamamlanan 4 kişi “güvenliği tehlikeye düşürerek işyeri kurşunlama" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 06.07.2023 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sarı ali 2023-07-07 11:42:36

KİRALARI ARTIRAN 1. GÖÇMENLER 2.ALMANCI TÜRKLER3. EMLAKCILAR ADAM EVİNİN 5 BİN DİYORT EMLAKCI OLAMZ 10 BİN YAPALIM SIRF BİRDEPOZİTE ALABİLOMEMK İÇİN