banner388

Samsun'da emekçinin kahreden ölümü

Samsun'da iş yerinde üzerine vinç devrilen emekçi hayatını kaybetti.

Samsun'da emekçinin kahreden ölümü

Samsun'da iş yerinde üzerine vinç devrilen emekçi hayatını kaybetti.

22 Mart 2021 Pazartesi 14:20
Samsun'da emekçinin kahreden ölümü

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalıştığı iş yerinde üzerine vinç düşen 41 yaşındaki Mustafa Çamaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Çamaş'ın cenazesi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 22.03.2021 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Afşin 2021-03-23 13:10:40

Basın emekçisi olarak 30 yılı aşkın bir gazeteci olarak haberin veriliş şekline şaşırmamak elde değil... İşkazasında hayatını kaybeden kişinin bir KHK kararnamesiyle işinden el çektirilen bir khk mağduru olduğunu, Biyoloji alanında uzmanlaşmış bir Yard. Doç. olduğunu, evinin geçimini sağlamak için bir sünger fab.'sında çalıştığını da haberde belirtseydi,tam, doğru ve yerinde bir haber olurdu... Merhuma rahmet dilerim. Mekân ve makamı cennet olsun. Berzah alemi nur içinde kalsın...

Avatar
şuayıp 2021-03-22 14:36:19

ALLAH RAHMET EYLESİM MEKANI CENNET OLSUN

Avatar
SAMSUNLU ŞUBAT 2021-03-23 09:59:14

ALLAH RAHMET EYLESİN .HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN