banner388

Samsun'da duraklara otomat yerleştirildi

Samsun'da 8 tramvay durağına yiyecek ve içecek otomatları yerleştirildi.

Samsun'da duraklara otomat yerleştirildi

Samsun'da 8 tramvay durağına yiyecek ve içecek otomatları yerleştirildi.

05 Nisan 2019 Cuma 16:34
Samsun'da duraklara otomat yerleştirildi

Samsun'da hafif raylı sistemin işleticisi SAMULAŞ, 8 tramvay durağına yiyecek ve içecek otomatı yerleştirdi. Duraklara yerleştirilen otomatlar vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. 

8 DURAĞA OTOMAT

SAMULAŞ, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. ile iş birliğine giderek 8 istasyona, vatandaşın yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri otomatlar yerleştirdi. Üniversite-Atakent-Türkiş-Denizevleri-Büyük Cami-Meydan-Gar-Balıkçı Barınağı olmak üzere 8 adet istasyona yerleştirilen otomatların montajları tamamlandı ve halkın kullanımına sunuldu.

YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili bilgi veren SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, "Samsunlulara raylı sistem hizmetini başarıyla sunmaya devam eden şirketimiz, halkımızdan gelen talepleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda istasyonlarımıza yerleştirdiğimiz otomatlar, halkımızın beğenisiyle karşılandı. Bizleri arayan çok sayıda vatandaşımız teşekkürlerini iletti. SAMULAŞ olarak raylı sistem hizmetimizde yeniliklerimiz devam edecek" sözcüklerini kullandı.

TÜM İSTASYONLARDA HAYATA GEÇİRİLECEK

Kadir Gürkan, Ömürevleri, Mimarsinan, Samsunspor İstasyonları başta olmak üzere diğer tüm istasyonlara da otomat sistemi kuracaklarını belirterek, "Şubat ayında başlattığımız uygulamamız yaklaşık 2 ay içerisinde tüm istasyonlarımızda hizmet vermiş olacak" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 2019-04-05 16:39:47

Türkiyenin en pahallı ulaşımı!Bir bardak soğuk su iyi gider..

Avatar
Serhat 2019-04-05 18:21:34

Bir su 1.5 TL geri kalanları söylemiyorum. Durakların karşılarında marketler ar 50 kuruş du kazıklanmıyalım bilinçli olalım lütfen.

Avatar
55 2019-04-05 18:38:43

AB ve Asya ülkelerinde metro hatlarında zaten var artı sıçak çay kahve kapicino ala biliyorsun,kısaca biz çok gerideyiz hizmette ,8 istasyona konuş çok büyük iş başarmışlar sanki.

Avatar
muhalif 2019-04-05 20:54:09

otomatların sahibi kim ? geliri belediyeye mi aktarılacak ?

Avatar
samulaş 2019-04-05 19:15:02

ercan o suyuda parayla veriyor

Avatar
SS 2019-04-06 01:37:11

GECEN HAFTA İSTANBULDAYDIM BİR YAKASINDAN DİĞER YAKASINA 2.25 TLYE YAKLAŞIK40 KM YOL GİTTİM. SAMULAŞ HIRSIZDIR BİR GÜN PROTESTO EDELİM BİNMEYELİM BAKIN NASIL GERİ ADIM ATIYORLAR