banner388

Samsun'da düğünde dehşet saçan şahıs yakalandı

Samsun'da düğünde silahlı ateş açarak 2 kişiyi yaralayan firari şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da düğünde dehşet saçan şahıs yakalandı

Samsun'da düğünde silahlı ateş açarak 2 kişiyi yaralayan firari şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

01 Ekim 2019 Salı 15:32
Samsun'da düğünde dehşet saçan şahıs yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde düğünde kan aktı. Silahla 2 kişiyi yaralayan şahıs kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs gözaltına alındı.

İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde 21 Eylül günü meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre husumetli akrabalar arasında düğün sırasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

FİLM SAHNESİ GİBİ OLAY

Olayda A.S. (20) ve L.S. (53) pompalı tüfekle ateş açılması sonucu etrafa saçılan saçmalardan vurularak, H.A. otomobil çarpması sonucu ve S.Ö. ise darp sonucu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

POLİSE SİLAH ÇEKTİLER

Olayın ardından H.Y., M.Y. ve babası H.Y. kaçarken peşlerine düşen polise silah çektikleri iddia edilirken kısa sürede kullandıkları tüfekle birlikte yakalandılar.

SERBEST BIRAKILDILAR

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosundaki sorgulanmaları tamamlanan 3 kişi 22 Eylül'de Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren baba H.Y. serbest bırakılırken, oğlu M.Y. ile tüfekle ateş açan H.Y. tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.Y. ve H.Y. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FİRARİ ŞAHIS YAKALANDI

Olayla ilgi tüfekle ateş açtığı iddia edilen ve firarda olan E.Y., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından bu sabah 1 adet ruhsatsız tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan E.Y. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.