banner388

Samsun'da dolandırıcılar adliyede 

Muğla'da 2 yaşlı kardeşi dolandıran 2 dolandırıcı Samsun'da yakalandı. Dolandırıcılar emniyetteki işlemlerin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Samsun'da dolandırıcılar adliyede 

Muğla'da 2 yaşlı kardeşi dolandıran 2 dolandırıcı Samsun'da yakalandı. Dolandırıcılar emniyetteki işlemlerin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

10 Nisan 2019 Çarşamba 16:11
Samsun'da dolandırıcılar adliyede 

Muğla'da 2 yaşlı kardeşi telefonla arayarak terör örgütlerinin adlarına kredi kartı hesabını açtığı belirten dolandırıcılar banka kasasındaki altınlarını ve 150 bin liralarını alarak kaçtılar. 2 dolandırıcı Samsun'da yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Muğla'da yaşamakta olan Ö.B. (82) ve kardeşi G.B. (94) dolandırıcıların tezgahına geldi. 2 kardeşi telefonla arayan dolandırıcıları terör örgütlerinin adlarına kredi kartı çıkartıp örgüt adına alış veriş yaptıklarını söyleyerek korkutup kandırarak banka hesabınızı inceleyeceklerini söyleyerek önce 100 bin lira parayı evinin önünden elden teslim aldılar. Dolandırıcılar daha sonra da 50 bin lira daha parayı elden teslim aldılar. Dolandırıcılar aldıkları toplam 150 bin lira parayla da yetinmeyip söz konusu kardeşlerin bankadaki kasada bulunan 70 adet altın bilezik 60 adet çeyrek altın, 100 adet Cumhuriyet altınını belirledikleri adreste elden teslim alıp kayıplara karıştılar. 2 yaşlı kardeşi dolandıran şahısların kimliği Muğla polis ekipleri tarafından tespit edildi. M.S. ve U.S. isimli dolandırıcılar bugün Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri tarafından Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'ndeki bir otelde yakalanarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan dolandırıcıların üzerlerinde 20 bin lira para ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.S. ve U.S.'niın üzerilerinde 20 bin lira para ele geçirildi. M.S. ve U.S. Samsun Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerin Muğla Adliyesine Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifade verecekleri öğrenildi. Muğla Adliyesindeki nöbetçi mahkemeye SEGBİB ile ifade veren Mehmet S. ve Umut S. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Kaynak: İHA


 

Son Güncelleme: 10.04.2019 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.