banner388

Samsun'da Doğalgaz Kesildi!

Samsun'da şehir genelinde doğalgaz kesintileri yaşanıyor. Konu hakkında SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan bir açıklamada bulundu.

Samsun'da Doğalgaz Kesildi!

Samsun'da şehir genelinde doğalgaz kesintileri yaşanıyor. Konu hakkında SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan bir açıklamada bulundu.

16 Aralık 2016 Cuma 16:16
Samsun'da Doğalgaz Kesildi!

Samsun genelinde bugün doğalgaz kesintileri yaşanmakta. Konu hakkında SAMGAZ'dan yapılan açıklamaya göre; 

"16.12.2016 tarihinde;Tekkeköy mevkiinde dış kurumlar tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları esnasında 20" çelik ana doğal gaz hattına hasar verilmiştir. Verilen hasar sebebiyle; 20" çelik ana doğal gaz hattında zedelenme meydana gelmiş ve doğal gaz kaçağı oluşmuştur. Şehir genelinde doğal gaz kesintilerinin önlenmesi ve daha büyük teknik sıkıntıların yaşanmaması amacıyla yüksek tüketimli noktalarda kısa süreli kesintiye gidilebilecektir." denildi.

SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ise yaptığı açıklamada; yüksek tüketimli noktalarda kısa süreli kesintiye gidilerek; şehir genelinde doğal gaz kesintilerinin önlenmesi ve daha büyük teknik sıkıntıların önüne geçilmesinin hedeflendiği bildirerek, “Alt ve üst yapı çalışmaları esnasında doğal gaz güzergahının mevcut olduğu alanlarda, çalışmaların; denetimimiz altında sürdürülmesi, şehir genelindeki ekiplerin bu düzene riayet etmelerinin gerekliliği, doğal gaz altyapısındaki hasarların ağır sorumluluklar taşıdığı, alt ve üst yapı çalışmalarından kaynaklanan kaza, yangın, patlama, yaralanma, hasar görme ve ölümlü kazalardan çalışma yapan ekipler ve bu ekiplerin koordinasyon ve yönlendirmelerinden sorumlu çalışma talimatını veren yöneticilerin mesul olduğu şirketimiz tarafından her fırsatta dile getirilmektedir. Ayrıca her yazımızda bu konuya vurgu yapılmaktadır. Yaşadığımız olayda bu bilinç eksikliğini bir kez daha gördük” dedi. Kolsan, SAMGAZ ekipleri tarafından güvenli doğal gaz arzı için kesintisiz bir şekilde çalışmaların yürütüldüğü ve şehir genelinde kesinti hissedilmeden çalışmaların tamamlanması için gayret sarf edildiği belirtildi.
Kolsan “16.12.2016 tarihinde; 15.00 saati itibariyle teknik çalışmalarımız başlamıştır. Gece saatlerinde operasyonu tamamlanmayı hedefliyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 17.12.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrah 2016-12-16 18:45:51

La arkads anladik hat koptuda kesinti varda bizim yan bi na kardi bina ve modern pazar civarinda cogu binada dogal gaz varda ayni sokakta bizim niye dogal gazimiz kesik arkads diye dorarim bu ne alaka simdi oluyomu benimde evimde hastam cicugum var birada digerlerini kesinde bizimkini acin yapcaniz isin hakdizligin amk

Avatar
Baglarcali 2016-12-17 05:25:19

Tüketicileri mesajla bilgilendirmek çok mu zordu.sogukta kaldığımız yetmedi.yemek yapılamadı.var olanlar ısıtamadı.. .