banner388

Samsun'da devlet-millet bayramlaştı

Devlet ile Millet Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bayramlaştı.

Samsun'da devlet-millet bayramlaştı

Devlet ile Millet Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bayramlaştı.

05 Temmuz 2016 Salı 16:39
Samsun'da devlet-millet bayramlaştı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Vali Vekili Haluk Şimşek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, STK temsilcileri, adli ve mülki erkan ile vatandaşlar yer aldı.
Belediyede gerçekleştirilen bayramlaşmadan sonra söz alan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Ramazan ayında gerçekleştirdikleri faaliyetlerden söz ederek, “Çok dolu bir Ramazan ayını geçirdik. Ramazanı genel merkezimizin ve bizim programımız doğrultusunda ilçelerimizde, mahallelerimizde, insanımızla olabildiğinin en fazlası oranında paylaşımla bir arada yaşadık. Bizler de AK Parti teşkilatımızın bu programlarına ayak uydurmak için doludizgin koştuk. Rabbim bu yapılanların sevap halini yüksek tutar inşallah. Teşkilatımızın düzenlediği güzel iftar kucaklaşmalarının dışında 2 defa Tunceli’ye gittik. Dostluk ve kardeşlik köprüsü kurmak amacıyla genel merkezimizin bize yönelttiği talimat gereğince 1 kere Çiğdem Karaaslan vekilimizle 1 kere de Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Bey'le birlikte Tunceli’ye gittik. Tunceli tarihinde ilk defa, Tunceli merkezinde açık bir ortamda yüzlerce insanla iftar sofrasında buluştuk. Oradakiler itiraf ettiler. Tunceli’nin meydanında bu zaman kadar böyle bir iftar programı olmadığını söylediler” şeklinde konuştu.

“Herkesin bayramı mübarek olsun”
Herkesin bayramını kutlayan Yılmaz, “Çok güzel bir Ramazan geçirdiğimize inanıyorum. Her akşam başımı yastığa koyduğumda şükrederek bir sonraki güne hazırlandık. Bu işte bakanımıza, vekillerimize, ilçe belediye başkanlarına ve teşkilatımıza büyük görevler düştü. Herkese şükranlarımı iletiyorum. Başarılı geçmiş bir süreci dillendirmek gerekiyor. Biz bunu başardık. Biz Ramazan bayramını hak ettik. Bir Belediye Başkanı olarak bu huzur ve mutluluğu duyarak sizlerle beraberim. Rabbim tekrarını nasip etsin. Kazasız, belasız nice Ramazanlarda bir arada olalım. Ülkemiz huzur noktalarından birisi olan Samsunumuzda olalım. Allah’ım memleketimizi yöneten herkese zihin açıklığı ve güç kuvvet versin. Herkesin bayramı mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.
 

Son Güncelleme: 05.07.2016 16:47
Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkanBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.