banner388

Samsun'da dehşet saçan genç tutuklandı!

Samsun'da bir kafenin önünde 2'si kadın 3 kişi, pompalı tüfekle vurularak yaralayan genç çıkaroşdığı mahkemece tutuklandı.  

Samsun'da dehşet saçan genç tutuklandı!

Samsun'da bir kafenin önünde 2'si kadın 3 kişi, pompalı tüfekle vurularak yaralayan genç çıkaroşdığı mahkemece tutuklandı.  

27 Haziran 2023 Salı 17:17

Olay, İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi İstiklal Caddesi üzerine bulunan bir kafenin önünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe sahibinin oğlu M.M.T.(23), aralarında husumet bulunan C.D. ve E.D. adlı kadın ile T.A. adlı şahsa pompalı tüfekle ateş açtı. 3 kişi çeşitli yerlerinden vurularak hastanelik olurken, olayda eşi, kız kardeşi ile arkadaşı yaralanan F.D. adlı genç ise saldırganın üzerine atlayarak elindeki tüfeği alıp, ailesini ölümden kurtardı. F.D.'nin olaya müdahalesi ve tüfeği saldırgandan alma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı saldırgan M.M.T. ise polis tarafından gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosundaki sorgulanması tamamlanan M.M.T. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.  Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.M.T. mshkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.  
                                   
 

Son Güncelleme: 27.06.2023 17:32
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.