banner388

Samsun'da dehşet dolu anlar! 1 ölü, 1 yaralı

Samsun'da silahlı kavga çıktı. Kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Samsun'da dehşet dolu anlar! 1 ölü, 1 yaralı

Samsun'da silahlı kavga çıktı. Kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

03 Ekim 2018 Çarşamba 00:05
Samsun'da dehşet dolu anlar! 1 ölü, 1 yaralı

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde silahkavga meydana geldi. Kavga sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı.

Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Azerbeycan Caddesi üzerinde bulunan bir kırtasiye önünde 21.30 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Y.K. (49) ile daha önce husumet yaşayan Ziraat Mühendisi M.A. (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte M.A. tabancayla Y.K.'a ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda Y.K. ve M.A.'nın yanında bulunan yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Y.K. tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren M.A. yanında bulunan Ö.E. ile olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra M.A. yaralanan arkadaşı Ö.E.'yi hastanenin önüne bırakarak oradan da uzaklaştı. Karnından yaralanan Ömer E. ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Silahlı saldırıyı düzenlediği ileri sürülen ziraat mühendisi M.A. daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA  

Son Güncelleme: 03.10.2018 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan ... 2018-10-03 00:29:51

Bireysel silahlanma çığ gibi büyüyor.Ne olcak 400 tlye internette pompalı , otomatik ne arasan var.Tehlikenin boyutu göründüğündende vahim.

Avatar
samsunlu öğrenci. 2018-10-03 10:00:42

Yetkililer her gün bu haberleri okumuyor mu acaba? Her gün istisnasız ölüm veyahut yaralama haberleri var. İkinci öğretim okuyorum orada ben de olabilirdim. Canımız güvende değil !!

Avatar
Klcddg 2018-10-03 10:02:15

DevLET DERHAL BU SILAHLARI MILLETEN TOPLAMALI HERKEZ BIRBIRINI OLDURUYO

Avatar
VATANDAS 2018-10-03 11:36:41

herkez boşboş konuşuyor kaçak silah ruhsatsız silah devlet yakalayınca göz mü yumuyorda devlet bireysel silahlanmanın önüne geçmeli diyorsunuz zaten ellerinde geldigi kadar devlet kaçak ruhsatsız silahların önüne geçmeye çalıyor yakaladıgında alınan ihbari degerlendiriyor bireysel silahlanma denilen şey ruhsatlı silahlanmadır ki bu ruhsatlı silahlanma konusunda suç oranı gayet düşüktür ve gel gelelim o oran silahlı memurlardada o oran mevcut günümüzde! he o zaman dersenizki bireysel silahlanma istemiyoruz o halde emeklilikte herkezin beylik tabancalarına yasa cıksın herkez sadece görev esnasında kullansın ...