banner388

Samsun'da dehşet anları! 4 bara silahlı saldırı: 4 yaralı

Samsun'da dün peş peşe silahlı saldırılar düzenlendi. 4 bara düzenlenen pompalı tüfekli saldırıda 4 kişi yaralandı.

Samsun'da dehşet anları! 4 bara silahlı saldırı: 4 yaralı

Samsun'da dün peş peşe silahlı saldırılar düzenlendi. 4 bara düzenlenen pompalı tüfekli saldırıda 4 kişi yaralandı.

27 Aralık 2019 Cuma 09:14
Samsun'da dehşet anları! 4 bara silahlı saldırı: 4 yaralı

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçelerinde 4 ayrı bara peş peşe pompalı tüfekli saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 kişi yaralandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi ve İlkadım ilçelerinde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'nde 2 ayrı bar ile Denizevleri Mahallesi'nde 1 bar ve İlkadım ilçesi Fuar alanında ise bir bara pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırganlar barlara peş peşe pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar. Denizevleri Mahallesi'ndeki barın önünde bulunan 4 kişi çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Yaralılardan 3'ü 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 1 kişi ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samsun polisi silahlı saldırganları yakalamak için alarma geçti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen F.K., A.K. ve G.Ç.'yi olayda kullanılan 1 adet pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selin 2019-12-27 09:52:53

bekçilerde sahilde bira içenleri kovalayadursunlar bunu kim önleyecek????

Avatar
Akif 2019-12-27 11:43:01

Böyle itler yüzünden memleket Texas oldu gereken cezayı hakim savcı verir umarım sonuçta öldürmek için ateş edilmiş gelişi güzel.

Avatar
Erhan... 2019-12-27 10:04:19

Yılbaşına sayılı günler kala manidar saldırılar yapılmış.Ya haraç istemişlerdir yada yılbaşında bu mekanların kapalı olmasını istemişlerdir.Her halükarda yılbaşı gözdağıdır bence...

Avatar
Ifaket 2019-12-27 19:30:03

Sabikali arananlar barlarda kayit disi calisiyor inceleme yapilmasi gerekiyor artik insanlarin can guvenligi kalmadi

Avatar
Misafir 2019-12-28 05:30:08

Çukur Edho vb dizilerin sadece bir film olduğunu anlamayacak kadar beyni taşıyan zavallıların yaptığı olaylar.Soylu esti gürledi hemen o hafta çukurda bir genç osman marşı çaldılar soylu duruldu.Ne bir yaptırım ne bir ceza.Nasılsa ölüm yok devam ölen olana kadar.

Avatar
Muzaffer kurt 2019-12-28 08:16:52

İdam şart gerisi yalan... Bu ülke cok bozuldu

Avatar
Erhan... 2019-12-29 10:59:33

Gençlerde hep bir üstün olma düşüncesi.Bu sebeple kendilerini kavgayla bıçakla silahla üstün göstermeye çalışıyorlar.Ağir abi olma yarışındalar.Heleki birde etrafta bukadar kötü örnek kurABİye abiler varken gençlerden normal davranış beklenemiyo.Son 15 yılın en tehlikeli piskopat görünmeye çalışan zavallı gençliğini görüyoruz...

Avatar
Mahir 2019-12-29 11:17:54

Sahilde de icmesinler zıkkım icsinler. Ona razisin kafayı bulan sana tacizde bulunsa nerede polis nerede bekçi dersin. İlla bir yerden başınıza bir iş gelsin diye dibine gidiyorsunuz. Her muhitte kolluk kuvvetleri var görevlerini yapıyorlar. Atılan merminin silahtan ciktigini hissedip mermi hedefe varmadan orada olacak halleride yok. Amerikan filmlerinde Süpermen bile olay sonrası geliyor. ;) Ülkemizin kolluk kuvvetleri dünya standartlari üzerinde. Artık güvenin ve görevini yapanlara saygı duyun.