banner388

Samsun'da DEAŞ operasyonu

Irak uyruklu 3 kişi DEAŞ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Samsun'da DEAŞ operasyonu

Irak uyruklu 3 kişi DEAŞ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

09 Mayıs 2019 Perşembe 18:45
Samsun'da DEAŞ operasyonu

Samsun'da terör örgüt'ü DEAŞ'a yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınmış olan Irak uyruklu 3 kişiden 1'i mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 kişi de savcı tarafından salıverildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda Irak Uyruklu 7 Kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Iraklı şüphelilerden 4'ü savcıya verdikleri ifade sonrasında serbest bırakılırken kalan 3 kişinin nöbetçi mahkemede ifadesi alındı ve ek gözaltı kararıyla yeniden Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 
TEM Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan 3 kişinin bugün Samsun Adliyesi'ne sevki gerçekleştirildi. Savcı 2 kişiyi ifadelerinin ardından serbest bırakırken 1 kişiyi de tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Irak uyruklu şüpheli nöbetçi mahkemece ifadesi alındıktan sonra yurt dışı yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUZAFFER KURT 2019-05-09 23:04:56

Bİ SİZ EKSİKTİNİZ..MEMLETEK KAMPA DÖNDÜ ALLAHIM, SAYIN CUMHUR BAŞKANIM BU ĞİDİŞ İY DEĞİL LÜTFEN BU ĞİDİŞAATA DUR DE ÜLKE KAÇAK İŞÇİ MÜLTECİ BARINDIRMAYALIM HERKES ÜLKESİNDE YAŞASIN SAVAŞ MAGDURLARI HADİ NEYSE ONLARAEYVALLAHDA İPİNİ KOPARAN İNEK ĞİBİ MEMLEKETE ĞİRİYOR BUNLARIN NE KENDİNE NE VATANA FAYDASI OLUR.. YARIN SAVAŞ CIKSA DÜŞMANIN TARAFINA GECER ALLAH MUHAFAZA YANLIŞIM VARSA KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİM TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ARZ EDERİM.. ZATEN DÜŞMAN İÇERDE ARTIK KİLİT TUTMAZ OLDU BİLMEM ANLATABİLİYOMMU