banner388

Samsun'da Davulcu Terörü Kameralara Yansıdı! Baba ve Çocuğuna Saldırdılar!

Samsun'un Atakum ilçesinde 2 şahıs, davulcu ve yanındaki 5 kişinin saldırısı sonucu yaralandı. Olay anı bir binanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Samsun'da Davulcu Terörü Kameralara Yansıdı! Baba ve Çocuğuna Saldırdılar!

Samsun'un Atakum ilçesinde 2 şahıs, davulcu ve yanındaki 5 kişinin saldırısı sonucu yaralandı. Olay anı bir binanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

19 Nisan 2022 Salı 20:22
Samsun'da Davulcu Terörü Kameralara Yansıdı! Baba ve Çocuğuna Saldırdılar!

Saldırı, Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde gerçekleşti. Aktarılan bilgiye göre, iftar vaktine yakın evlerine giden baba-oğul, binanın girişinde bekleyen Ramazan davulcusu ile yanında bulunan şahısların saldırısına uğradı. Saldırıda elmacık kemiği kırılan ve gözünden yaralanan baba Ahmet Mercimek hastaneye kaldırılırken, oğlu saldırıyı hafif yaralarla atlattı.

DEHŞET ANI KAMERALARA YANSIDI

Olay anı binanın güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde önce iki davulcunun baba ile oğluna saldırmaları, daha sonra diğer davulcuların da gelmesiyle baba-oğlunu tekme ve yumruklarla uzun süre darp etmeleri görülüyor.

''ŞAHISLAR BENİM ELMACIK KEMİĞİMİ KIRDI, OĞLUMU HAFİF YARALADI''

Evinin bulunduğu apartmandan içeri girdiğinde arkasından davulcu ve yanındaki şahısların dış kapıyı sert çalarak, kapıyı açmasını istediklerini söyleyen Ahmet Mercimek, bu isteği geri çevirince ağır küfürlere maruz kaldığını ifade etti. Yanında bulunan oğlunun küfürler karşısında sinirlenerek dış kapıyı açmasının ardından 6 kişinin birden saldırısına uğradıklarını söyleyen Mercimek, "Oğlum ağır küfürlere sinirlenerek, kapıyı açıp şahıslara tepki gösterdi. Ne olduğunu bile anlayamadan davulcu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradık. Kendimizi savunacak fırsat bile bulamadan saldıran şahıslar, elmacık kemiğimi kırdı. Gözümde de bir hasar oluştu. Oğlum da saldırıyı hafif yararlarla atlattı. Davulculuk adı altında şehir magandalığı yapan şahıslardan şikayetçi olduk" dedi.

Saldırının ardından polis, şahısları yakalayarak Denizevleri Polis Merkezi'ne götürdü. Saldırganların, buradaki ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 20.04.2022 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kara 2022-04-19 23:05:06

Yamyamlar pislikler çete

Avatar
TUFAN 2022-04-20 08:57:33

ATAKUMDAKI BUTUN BAĞIMLILAR DAVULCULARLA PARA TOPLAMA PEŞİNDE AKLI BASINDA OLMAYAN SERSERILERI GETIRMISLER ÇETE GİBİ HARAÇ ISTIYORLAR SANKI BELEDIYE PARA VERMIYOR BUNLARA ? BELEDIYEDEN PARA ALMIYORSANIZ ÇALMAYIN ARKADASIM HERKEZIN TELEFONU VAR ALARM VAR !!!

Avatar
Orhan USTA 2022-04-20 09:00:47

Bu serbest bırakılma durumlarını anlayan var mı acaba? Kamera görüntüleri ortada. Siyasilere laf söyledi diye aylarca insanlar içerde tutukluyor ama böyle bariz adi suçlarda hemen serbest bırakılıyor. En azından tutun bu davulcuları ramazan sonuna kadar içerde akıllanırlar belki. Nerde eski güzel ramazanlar?

Avatar
Anthiseptic 2022-04-20 09:30:35

Devlet aklı sıra Ramazan kültürünü yaşatmak için ite-kopuğa bu ihaleleri veriyor. Davul çalmaktan bi haber serseriler , aklınca ramazan davulculuğu yapıyor. Eskiden ayda sadece 2 kez para toplamaya gelirdi davulcular. Şimdi 10 günde bir tipi kayık adamlar davulcu parası toplamak için dağılıyor sokaklara. Ne kadar dindar görünsek de , toplumun büyük çoğunluğu artık oruç tutmuyor. Tutanlar da davulcu ile değil alarm kurarak kalkıyor sahura. İnsanları gece yarısı gümbürtü ile uykusundan etmenin anlamı yok. Bu işi yapanlar gerçekten davulcu olsa eyvAllah ama adamı olan it-kopuk takımı alıyor ihaleyi , dan dun dan dun vuruyor davula. Sorsan ramazan davulcusu. Bence ya işi erbabına vereceksin ya da artık bu işi kaldıracaksın...

Avatar
Hoca 2022-04-20 10:19:30

bu zamanda davul işi kalmadı millet zaten o saate kadar ya oturuyor yada herkeste olan cep tlf. alarmını ayarlıyor.davulla kalkan çok az birde ayda 3 sefer zorla kapıya gelip para istiyorlar.

Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2022-04-20 00:32:44

okumamış vasıfsız adam işi ne beklersin ki, 5-6 kişi olunca bi taraflları da kalkmıştır. hele o sonlarda kaçışları yok haha :D

Misafir Avatar
Samsunlu 2022-04-26 08:39:39 @ayakkabı kutusundaki dolarlar

Atakum belediyesinin hangi partide olduğunu unutmuş olmalısın. Olayın gerçeğide şu. Belediyenin İhaleyi verdiği sahtekar daha düşük maliyete işi torbacılara kiralaması. Atakum belediyesinin fişini çekeceksin. Kim gelirse gelsin yiyen takım eksilmiyor.

Beğenmedim! (1)
Avatar
norvecten 2022-04-20 02:51:26

Az bile etmisler . Bir de bunun bahsis toplamasi olacak . Arefe haftasi kapinda gumbur gumbur para isteyecekler .Herkesin akilli telefonu var alarmi var ezan okuyan uygulamasi var . Bu davulcu cetesine kim izin ve ihale veriyor ?

Avatar
Ali Dertli 2022-04-20 08:37:16

Bunlar daha iyi günlerimiz.