banner388

Samsun'da çocukların hediye sevinci!

"Küçük Bir Hediye Büyük Mutluluk" sloganıyla sosyal medya üzerinden kampanya başlatan bir grup arkadaş, Alaçam'da bir köydeki çocukların mutluluğu oldu.

Samsun'da çocukların hediye sevinci!

"Küçük Bir Hediye Büyük Mutluluk" sloganıyla sosyal medya üzerinden kampanya başlatan bir grup arkadaş, Alaçam'da bir köydeki çocukların mutluluğu oldu.

17 Kasım 2019 Pazar 13:42
Samsun'da çocukların hediye sevinci!

Sosyal medya üzerinden "Küçük Bir Hediye Büyük Mutluluk" sloganıyla kampanya başlatan Samet Atasoy ve arkadaşlarının, kışlık giyecekler ve oyuncaklardan oluşan hediyelerini alan, kendileri için hazırlanan aktivitelere katılan köy çocukları büyük mutluluk yaşadı.

Alaçam ilçesinde yaşayan Samet Atasoy ve arkadaşları, sosyal medya üzerinden köy çocukları için oyuncak ve kışlık elbise gibi hediyeler toplamak amacıyla kampanya başlattı. Kampanyaya desteğin çoğalmasıyla birlikte, belirledikleri köyün muhtarıyla iletişime geçen Atasoy ve arkadaşları, çocukların ayak numaraları ve yaşlarını öğrenerek onlara uygun mont ve bot ile oyuncaklar alınması için sosyal medyada paylaşım yaptı.

Hediyelere çok sevindiler

Hediyelerle Alaçam ilçesi Uzunkıraç Mahallesi'ne giden Atasoy ve arkadaşları, 40 çocuğa kendi isimleriyle paketlenmiş hediyelerini dağıttı. Çocuklar, sürprize şaşırırken aldıkları hediyeler karşısında büyük sevinç yaşadı. Atasoy ve arkadaşlarıyla beraber hazırlanan etkinliklerde eğlenceli dakikalar yaşandı.

"Çocukları mutlu etmeye çalışıyoruz"

Atasoy böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek; "Bugün çocuklarla palyaço, ok atma ve yüz boyama etkinlikleri yaptık. Çocuklara hediye vererek onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bundan önce de çocukları sevindirmek amacıyla etkinlikler düzenledik. Daha farklı projelerle köy çocuklarının mutluluğu için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Mehmetçiğe selam yolladılar

Çocuklar da Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan Mehmetçiğe asker selamı yolladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.