banner388

Samsun'da Çocuk ve Gençlere 1.8 milyon TL

İlkadım’ın Belediye Başkanı Tok, 2016 yılı itibari ile toplamda maliyeti 1 milyon 800 bin TL'ye mal olmuş olan yeni donanımlı 7 çocuk parkı ile 3 tane halı saha yapmış olduklarını söyledi.

Samsun'da Çocuk ve Gençlere 1.8 milyon TL

İlkadım’ın Belediye Başkanı Tok, 2016 yılı itibari ile toplamda maliyeti 1 milyon 800 bin TL'ye mal olmuş olan yeni donanımlı 7 çocuk parkı ile 3 tane halı saha yapmış olduklarını söyledi.

08 Eylül 2016 Perşembe 16:56
Samsun'da Çocuk ve Gençlere 1.8 milyon TL

Başkan Erdoğan Tok, Kalkancı Mahallesi'nde yeni yapılacak olan halı saha ve baştan aşağıya yenilenip ardından yeniden yapılmış olan çocuk oyun parkında incelemeler yaptı.
Anadolu Mahallesi, Derecik Mahallesi, Derebahçe Mahallesi, Kalkancı Mahallesi, Baruthane Mahallesi, Karasamsun Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesine yeni çocuk parkı ile birde halı saha yapmış olduklarını belirten Erdoğan Tok, Kalkancı Mahallesi’nde yapımı bitmiş olan çocuk parkı ile yeni yapılacak olan halı sahada incelemeler yaptı.

YENİ PARK VE TESİS
Yeşil alan, beton zemin, koruyucu kauçuk taban ile modern oyun grupları en baştan sona kadar yenilenmiş olan çocuk parklarını kontrol eden Başkan Erdoğan Tok, Semt Spor Merkezlerinin projesi genelinde çocuklara ve gençlere oyun alanları ile spor tesisleri yapmış olduklarını söyledi. Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kalkanca Mahallesi'ndeki Mehtap Parkı’nı çok modern bir oyun gurupları ile yenilenen parkta eğlenen çocuklarla görüşen Başkan Erdoğan Tok, Mahalleye yeni bir tane halı saha kazandıracak olduklarını müjdeledi.

"BÜTÜN HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN"
Parkta güzel vakit geçiren çocuklarla vakit geçiren Başkan Erdoğan Tok, "Zamanlarının çoğunu parkta harcayan ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın güzel vakit geçirmekte olduğu parkları baştan aşağıya değiştiriyoruz. Parklarımızda yer alan oyun grupları, yeşil alan, park zemini ve aydınlatma gruplarının tamamını yenileyip ilçemizde olan parklarımızı yepyeni bir görüntüye kavuşturuyoruz. En baştan yeni parklar inşaa ediyoruz. Sıfırdan yenileyip yaptığımız çocuk parkının dışında yeni parklar ile spor tesisleri de yapıyoruz. Bütün her şey geleceğimiz olan çocuklar için. Geleceğimizin teminatı olan çok sevgili yavrularımız içindir. Çocuk oyun alanlarını yapmak dışında o alanlara sahip çıkmak, korumak ve kollamakta çok önemlidir. Halkımızın ve mahalle sakinlerimizin parklarda yer alan oyun gruplarını ve dinlenme alanlarını kendi eşyaşları gibi sahiplenerek korunması gerekmektedir” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 08.09.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.