banner388

Samsun'da çıkan kavgada silahlar konuştu! 3 yaralı

Samsun'da düğün evi yanında silahlı kavga çıktı. Kavga sonucunda 2 kişi vurularak 1 kişide darp edilerek yaralandı.

Samsun'da çıkan kavgada silahlar konuştu! 3 yaralı

Samsun'da düğün evi yanında silahlı kavga çıktı. Kavga sonucunda 2 kişi vurularak 1 kişide darp edilerek yaralandı.

18 Haziran 2018 Pazartesi 00:31
Samsun'da çıkan kavgada silahlar konuştu! 3 yaralı

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesinde silahkavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada 2 kişi vurularak 1 kişi darp edilerek hastanelik oldu.

Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga ile ilgili edinilen bilgilere göre saat 21.3- sularında A.K. (23) aracıyla düğün önünde geçerken, daha önce aynı yerde bir çocuğa arabayla çarpıldığı ve A.K.'nın çarpan kişi olduğu zannedilerek tartışma çıktı. Tartışma çıktığı yerden ayrılan A.K. tabancayla geri gelerek E.B.A.'yı (23) vücudunun çeşitli bölgelerinden vurarak ağır şekilde yaraladı. Düğünün yapıldığı yerde bulunan D.A. damadı A.K.'nin kavga ettiğini öğrenince yayına gitti. Damat A.K., D.A.'yı kazara sağ bacağının dizinin üstünden vurdu. D.A.'yı kazara vuran damat A.K. darp edilirken, yaralanan D.A. Gazi Devlet Hastanesine, Engin B.A. ile Alican K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Alican K. ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken, ağır yaralanan Engin B.A. ise ameliyata alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, A.K.'nın ateş ettiği silahı olayın yakınında bir yere atılmış şekilde buldular.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
KavgaSilahSamsunHastane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Olcay 2018-06-18 00:45:25

Arkadaşlar Yalan Haber Bende Orda Oturuyorum hatta kavganın olduğu yerin hemen yan binada Beyler O Silah Oyuncak Silah Bulundu

Avatar
Riza 2018-06-18 01:02:07

Samsun ne halde herkez de silah var emniyet neden denetlemiyor. Hastane mahallesinde ortalik mal çeken katil ruhlularla dolu. Buralari yikacaklardi ne oldu. Bitti memleket batti bu şehir dişari çikamiyoruz korkudan ama kimsenin umrunda değiliz.