banner388

Samsun'da cani koca karısını dolmuşta bıçakladı!

Samsun'da 'yaklaşmama' kararına uymayarak karısını bıçaklayan cani koca bugün adliyeye sevk edildi. 

Samsun'da cani koca karısını dolmuşta bıçakladı!

Samsun'da 'yaklaşmama' kararına uymayarak karısını bıçaklayan cani koca bugün adliyeye sevk edildi. 

24 Haziran 2019 Pazartesi 12:31
Samsun'da cani koca karısını dolmuşta bıçakladı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde nikahlı eşine uzaklaştırma kararı olan cani koca, karısını dolmuş minibüs içinde bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Gözaltına alınan cani koca adliyeye sevk edildi.
 
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı Ulugazi TOKİ Blokları önünde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 29 yaşındaki E.S. beraber yaşadığı resmi nikahı bulunmayan M.A. ile birlikte dolmuş minibüse bindi. Bu sırada peşlerinden gelen ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi olan sağır ve dilsiz K.S.(57), minibüse binerek E.S.'ye bıçakla saldırdı. Sol göğüs üzerinden, sol karın boşluğundan ve sol kalça kısmından olmak üzere 3 yerinden bıçaklanan kadın ağır yaralandı. Minibüs şoförü tarafından hemen yakında bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Emine S. yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. 
Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan ve 12 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenilen Kerim S., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Polisteki sorgusu tamamlanan Kerim S., Samsun Adliyesine sevk edildi. Kerim S.'nin ayrı yaşadığı karısına mahkemece 'yaklaşmama' kararının bulunduğu öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazim 2019-06-24 13:02:54

O yaşta gencecik kadini nerdenvalmiş hemde sagir dilsiz. Olay baştan yanliş. Ne tuhafliklar var

Avatar
Elli5 2019-06-24 12:38:22

Ülkede adalet yokki, ifade al serbet bırak ifade al serbest bırak.. Diğer konu adam 57 yaşında evli olduğu kadın 29 yaşında bu nasıl bi evliliktir acaba?

Avatar
Türk ocağı 2019-06-24 20:34:46

Hayatta yaşamadığınız ve başınızdan geçmeyen konular hakkında yorum yapan cahiller hayatta herşey etki tepkidir yaşamadan yaşamış gibi tek taraflı konuşmayın

Avatar
Murat 2019-06-25 04:56:40

Türk ocaği ankatda bilelim neymiş. Ne etki tepkusi bildiğin saçnalik. Azicik insaf olsa bu kadini bu adamin yaninda birakmaz adaket. Ama normal adalet bitik olduğu için. Herşey serbest çikarsin içerden fetö metö diyerek herkezi saldilar ywr açmak için...