banner388

Samsun'da camiden musluk hırsızlığı 

Samsun'da gece yarısı caminin musluklarını çalan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'da camiden musluk hırsızlığı 

Samsun'da gece yarısı caminin musluklarını çalan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

03 Nisan 2019 Çarşamba 13:21
Samsun'da camiden musluk hırsızlığı 

Samsun'da Canik ilçesinde caminin musluklarını çalan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildil.

Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan Gülsan Sanayi Sitesi Camisi'nde 28 Mart gecesi meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre kimliği belirsiz hırsız caminin abdesthanesindeki 10 adet sıcak su, 1 adet de soğuk su musluğu olmak üzere 11 adet musluğu yerinden sökerek yanında getirdiği çuvala koyup kayıplara karıştı. Muslukların çalınması nedeniyle abdesthanenin suyu sabaha kadar boşa aktı. 

Sabah saatlerinde camiye gelen görevliler muslukların çalındığını fark edince güvenlik kameralarını incelediler. Canik İçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri hırsızlık olayını 20 yaşındaki O.A.'nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.O., Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.A. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 2019-04-04 08:57:56

Ah be güzel kardeşi bu kadar mı çaresiz kaldın.Çaldığın dan fazla zara vermişsin haberin varmı.

Avatar
Elli5 2019-04-04 11:14:12

Hoca vaaz verirken bayağı kızdıydı sana ve o çaldığın muslukları sattığın adama. İhtiyacın var ise imama danış güzel kardeşim.