banner388

Samsun'da Büro Memurları Afrin'e hazır

Memur-Sen'e bağlı Büro Memurları Sendikası, Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.

Samsun'da Büro Memurları Afrin'e hazır

Memur-Sen'e bağlı Büro Memurları Sendikası, Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.

30 Ocak 2018 Salı 15:59
Samsun'da Büro Memurları Afrin'e hazır

Samsun haber - Memur-Sen'e bağlı Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Samsun Şubesi üyeleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik harekat gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak için basın açıklaması yaptı.

Tekbir getirerek Suriye'deki askerler için dua eden grup adına konuşan Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, “Ülke ve millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, halktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman adaletsizlik karşısında susmadık. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin’de bulunuyor. Mehmetçiğimiz sınırda terör unsurlarını temizlemek ve bölgeye barış ile adalet getirmek için Zeytin Dalı Harekatı düzenliyor. Bugün 11. gününde olan harekat kapsamında yüzlerce terör yuvası yok edildi ve 600’ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. Büro Memur-Sen olarak bu harekatı destekliyor, şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.