banner388

Samsun'da buhar teknolojileri masaya yatırıldı

MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, öncülüğünde Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri toplantısı yapıldı.

Samsun'da buhar teknolojileri masaya yatırıldı

MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, öncülüğünde Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri toplantısı yapıldı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:54
Samsun'da buhar teknolojileri masaya yatırıldı

Samsun haber - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Başkanlığında, üyelere Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri eğitim toplantısı düzenlendi. Özel bir otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını özel firmanın yetkisi olan Makine Mühendisi Harun Reşit Özer yaparak "Isıtma sektöründe yenilikler yapmaya çalışıyoruz. Yönetim ekiplerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarda gördük ki Karadeniz Bölgesi'nde buhar kazanları, buhar jeneratörleri ve kızgın yağ kazanları ile ilgili eksiklikler mevcut. Bu nedenle bir firmanın Ankara’da bulunan tesislerini gezdik. Firma sahibi meslektaşımız ve Samsunlu bir iş adamı olan Fatih Aydın ile birlikte çalışarak bir bölge dağıtım yeri konusunda anlaştık. Bugün burada hem bir kutlama hem de bir ön eğitim organize ettik. Emeği geçenlere ve MMO Şube Başkanımız Kadir Gürkan’a teşekkür ediyorum" dedi.

Başka bir firmanın önetim kurulu başkanı Fatih Aydın ise "MMO ve diğer odalar ile işbirliği içerisindeyiz. Karadeniz Bölgesi'nde bir firma ile ortaklaşa çalışacağız. Buhar konusu 3 saatte anlatılacak bir konu değil. Bildiklerimizi sadece Samsun'a değil tüm Türkiye'ye anlatmaya hazırız" diye konuştu.

MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan da, "MMO olarak üreterek, sanayileşerek, demokratikleşerek kalkınabileceğimize inanıyoruz. Bu yüzden her 2 firmaya da hem şahsın hem de temsil ettiğim Odam adına teşekkür ediyorum. Mesleki gelişime yönelik etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.