banner388

Samsun'da bugün hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Eylül pazar günü için Samsun Hava Durumu verileri paylaştı.

Samsun'da bugün hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Eylül pazar günü için Samsun Hava Durumu verileri paylaştı.

10 Eylül 2017 Pazar 09:24
Samsun'da bugün hava durumu nasıl olacak?

Samsun Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Samsun'da 10 Eylül pazar günü güneşli ve sıcak hava etkili olacak. Son 1-2 gündür artan gündüz sıcaklıkları bugün itibariyle 30 derecelere gelecek. Ancak gece sıcaklıkların düşük olması nedeniyle sabah saatlerinde hissedilen sıcaklıklar düşük olacak.


NEM DÜŞÜŞE GEÇTİ

Samsun'da Eylül ayı itibariyle nem değerleri düşüşe geçti. Böylelikle hissedilen sıcaklıklarda mevsim normallerine geriledi.


YENİ HAFTADA SICAKLIKALR ARTACAK

Meteoroloji verilerine Samsun'da 11 Eylül pazartesi günü itibariyle sıcaklıklar daha da artacak. Hissedilen sıcaklıklar 30 derece üzerine çıkarken hafta boyunca yağmur gözlenmeyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atif 2017-09-10 10:17:43

Hic iyi olmayacak ben bu simitcilerden bi kacini dovecem o olacak ulan bu mahalldeki simitci sayisi mecidiyede yok zabitayi aradik hic bise yapmiyor bu sefer belediye baskan yardimcilarina ulasicam hem zabitayi hemde simitcileri sikayet edicem sanki kadifekale simitle besleniyo yarim saat icinde 7 ayri simitci gecermi la bide pazar ya uykumuzdan simitle uyanioz artik