banner388

Samsun'da bu otoparkı gören bir daha bakıyor

Samsun'da hizmet veren otoparkın içerisinde bulunan aksesuarlar vatandaşları hayrete düşürüyor.

Samsun'da bu otoparkı gören bir daha bakıyor

Samsun'da hizmet veren otoparkın içerisinde bulunan aksesuarlar vatandaşları hayrete düşürüyor.

28 Eylül 2017 Perşembe 16:21
Samsun'da bu otoparkı gören bir daha bakıyor

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Gazi Caddesi üzerinde hizmet veren bir otopark dizaynı ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Otoparktan çok müze ve kafeyi anımsatan işletmede bin bir çeşit aksesuar bulunuyor. 

"AKVARYUM BİLE VAR"

Otopark işletmecisi Mehmet Atıcı yaptığı açıklamada, "Burası sıradan bir otopark olmaktan çıktı. Otoparkımız artık bir kafe veya bir müze gibi vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. Bizler burada çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Hatta doğum günü partileri bile düzenliyoruz. Aracını park etmek için gelen vatandaşlar otoparkı görünce çok şaşırıyor. Bazıları buradan gitmek dahi istemiyorlar. Ben 10 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum. Otoparkı açtığımda diğerlerinden faklı olmasını istemiştim ancak ne yapacağıma karar verememiştim. Sonra Almanya’da bir otoparkta gördüğüm konsept aklıma geldi. Daha sonra da otoparkımı çeşitli aksesuar ve eşyalarla süsledim. Otoparkın içine vatandaşların seyretmesi için akvaryum bile koydum. Otopark özellikle modifiyeseverlerin ve gençlerin ilgi odağı haline geldi. Bazen öğrenciler gelip burada çayını ve kahvesini içip sohbet ediyor" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.