banner388

Samsun'da bu bayram mangal dumanları yükselmedi

Samsun'da bu bayram koronavirüs tedbirleri nedeniyle mangal yapmak yasaklanınca piknik alanlarından dumanlar yükselmedi.

Samsun'da bu bayram mangal dumanları yükselmedi

Samsun'da bu bayram koronavirüs tedbirleri nedeniyle mangal yapmak yasaklanınca piknik alanlarından dumanlar yükselmedi.

02 Ağustos 2020 Pazar 18:01
Samsun'da bu bayram mangal dumanları yükselmedi

Her Kurban Bayramı ve sonrasında vatandaşlar Samsun’da belirli piknik alanlarında yoğun bir kalabalık oluşturuyordu. Kurbanda kesilen etlerin kokusu uzaklardan duyulurken, mangal dumanları ise gökyüzünü kaplıyordu. Bu Kurban Bayramı’nda ise mangal yakmanın yasaklanmasıyla Samsunlu vatandaşların en çok rağbet gösterdiği Batıpark ve Doğupark piknik alanlarından dumanlar yükselmedi.
Vatandaşlar mangal yakmasa da evde pişirdikleri etleri Batıpark piknik alanına getirerek orada semaver eşliğinde yediler. Samsunlu vatandaşlar Batıpark piknik alanına ilgi gösterirken, Doğupark piknik alanına ise ilgi gösterilmedi.

Piknik alanlarına asılan uyarıcı yazıda ise şu ifadeler kullanıldı:

“İçişleri Bakanlığı’nın korona virüsü tedbirleri kapsamındaki genelge gereği yerleşim yeri içinde bulunan park ve bahçelerde mangal yapmak yasaktır.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan 2020-08-02 20:12:07

Yetkilileri tebrik ediyorum kendileri keyif yapacak diye tüm çevreyi rahatsız eden ve kirleten mangal işine tedbir getirdiği için.

Misafir Avatar
dadsdas 2020-08-03 14:52:20 @Turan

yasaklar yerine alternatif getirmeyen insanın özgürlüklerine kilit vuran yasakcı diktatör zihniyetleri çok seviyorsun demek, endişe etme yarın senide bulacak.

Beğenmedim! (0)
Avatar
dadas 2020-08-02 20:33:59

mangal yakarsanız virüs bulaşıyor o sebeple yakmak yasak, ancak semaver yakabilirsiniz onun dumanı virüs bulaştırmıyor. ben bilmem iç işlerinin 1 tane bakanı bilir, ona soracaksınız, ben aradım konuşmak için bulamadım, siz belki bulursunuz.

Avatar
Şerif 2020-08-03 08:54:30

Semaverde yasaklansın... şehirdeki parklar tertemiz kalsın... dengesizler keyif yapıp küllerini rastgele otların arasına savuruyor,, gidin bakın doğuparka o güzelim yemyeşil çimlerin arasında öbek öbek yanık otlar,, kül artıkları demlenmiş çay artıkları görürsünüz... herkes çayını çorbasını evinde demlesin... parklar temiz kalsın... böyle iyi... mangalı seven de biraz zahmete katlanıp şehir dışına çıksın

Avatar
Bafralı 2020-08-03 09:15:05

Mangal dumanı virüs yayıyor Ayasofya için toplanan kalabalık yaymıyor anlamadım

Avatar
Ahmet ŞAHİN 2020-08-03 17:34:43

Mis gibi et mangalının dumanı zehirliyor yasak..Koskoca Bio kütle santralının dumanı zehirlemiyor .ÇED raporuna gerek yok.Canım Ülkem daha neler görecek.