banner388

Samsun'da Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı 

Alkol kullandıktan sonra denize girdiği iddia edilen genci polisler son anda kurtardı. 

Samsun'da Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı 

Alkol kullandıktan sonra denize girdiği iddia edilen genci polisler son anda kurtardı. 

09 Haziran 2019 Pazar 09:43
Samsun'da Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı 

Samsun'da alkol kullandıktan bir süre sonra denize giren genci polis ekipleri boğulmaktan son anda kurtardı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Olay, Atakum ilçesi sahilinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu belirtilen 22 yaşındaki S.G. sahilde dolaştıktan bir süre sonra kıyafetlerini bile çıkarmadan denize girdi. Alkolün de etkisiyle denizde dengesini kaybeden genç bir anda suların içerisinde çırpınmaya başladı. Çevredekilerin şahsı görüp yapmış olduğu ihbarı üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. 

Hayati tehlikesi devam ediyor 

Olay yerine ulaşan Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliğine bağlı kurbağa adamlar boğulmak üzere olan şahsı denizden çıkardı. Bilinci kapalı halde denizden çıkarılan şahıs sağlık ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Öte yandan şahsın intihar teşebbüsünde bulunmak için de denize girdiği iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2019-06-09 09:51:38

Gençlerimiz sahil barlarını doldururken ramazan cıma bayram seyran demeden edepsizce içip sağa sola sarkarken herkese ibret olsun ...