banner388

Samsun'da Bir Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı

Samsun'da 4 şeritli yolun tapulu arazisi olduğunu öne sürerek hafriyat döküp kapatan bir vatandaş, caddeyi sebze bahçesi yapmak istiyor.

Samsun'da Bir Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı

Samsun'da 4 şeritli yolun tapulu arazisi olduğunu öne sürerek hafriyat döküp kapatan bir vatandaş, caddeyi sebze bahçesi yapmak istiyor.

13 Haziran 2016 Pazartesi 13:10
Samsun'da Bir Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı

Samsun İlkadım’da yaşamını sürdüren İbrahim Akbulut, Gençlik Caddesi'nin bin 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu iddia ederek 2 yıl önce yolun bir şeridini trafiğe kapattı. Bir şeridi 2 yıldır trafiğe kapalı olan caddenin 2 Mayıs’ta diğer şeridini de kapatan İbrahim Akbulut, bazı yetkililerin kendisinden ricada bulunması üzerine kapattığı şeridi tekrar açtı. Akbulut, 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen soruna her hangi bir çözüm bulunmayınca bu sabah yolun tamamını tekrar trafiğe kapattı. 
Sabah saatlerinde kiraladığı iş makinesini getirip yola hafriyat döktüren Akbulut, yolun kendine ait olduğunu ve bundan sonra arazisini sebze bahçesi yapacağını belirtti. Yolu kapalı gören sürücüler şaşkınlık içinde geri dönmek zorunda kaldı.

"BURAYI SEBZE BAHÇESİ YAPACAĞIM"
Yolun kendisinin olduğunu belirten İbrahim Akbulut, "Bu yol benim tapulu malım. İnsanları fazla bunaltmayayım diye yolun bir caddesini kapatıp diğerini açık bıraktım. Ama 10 senedir bir gelişme ya da bir cevap yok. Vatandaştan da özür diliyorum zaten büyük bir kısmı da bu konuda beni haklı görüyor. Takdir milletin. Karşı cadde iki yıldan beri trafiğe kapalı Burası da herhalde ömür boyu böyle kalır. Burası eskiden benim sebze bahçemdi, yeniden sebze bahçesi yapacağım. Burada bana ait bin 550 metrekare arazim bulunuyor. Hazine malı diyorlardı burayı ama tapuda öyle değil. Ben tapuyla gerekli görüşmeleri yaptım ve buraya öyle geldim. Burada 1 metrekare Hazine malı bulunmuyor" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 15.06.2016 01:02
Anahtar Kelimeler:
SamsunYolTapu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.