banner388

Samsun'da bir vatandaş intihara kalkıştı

Samsun'da eşinden ayrılan bir vatandaş, evinde intihar etmeye kalkıştı.

Samsun'da bir vatandaş intihara kalkıştı

Samsun'da eşinden ayrılan bir vatandaş, evinde intihar etmeye kalkıştı.

11 Haziran 2017 Pazar 18:15
Samsun'da bir vatandaş intihara kalkıştı

Samsun Haber - Olay Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. 

Eşinden ayrıldığı için bunalıma giren kişi evde doğalgaz vanasını açarak intihar etmek istedi. İsmet Paşa Sokak'ta bulunan bir apartmanın en üst katında oturan kişiyi ayrılmış olduğu eşi kurtardı.

İntihar etmeden önce eski eşini arayıp intihar edeceğini belirten kişi, ayrıldığı eşinin polise bildirmesi sonucu intihar etmekten son anda kurtarıldığı öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri evin camını kırarak yerde baygın halde yatan eşi sağlık ekiplerinin de müdahalesiyle şahsı Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Gazetesi / Tayfur Kara
 

Anahtar Kelimeler:
İntiharSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2017-06-12 07:17:24

Emmi namazını kıl orucunu tut İslam'ın emirlerine sarıl bunlarla mesulsun, ölümü arama zaten zamanı gelince seni bulacak, canına kiyan ebedi cehennem e atılacak, demedi deme.