banner388

Samsun'da Bir Şirket Daha TMSF'ye Devredildi

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında Samsun'da bir şirket daha TMSF'ye devredildi.

Samsun'da Bir Şirket Daha TMSF'ye Devredildi

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında Samsun'da bir şirket daha TMSF'ye devredildi.

06 Şubat 2017 Pazartesi 10:14
Samsun'da Bir Şirket Daha TMSF'ye Devredildi

Samsun Haber - Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) himmet adı altında finansal destek sağladıkları iddiasıyla bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturmalar devam ederken, sahipleri ya da yöneticileri gözaltına alınıp tutuklanan bazı şirketlerin, ilgili mahkemelerin kararı doğrultusunda, Samsun'da TMSF'ye devredilen şirket sayısı 7'ye çıktı.

MEVAMED DE TMSF’DE

Samsun'da Fon'a devredilen şirketlerin büyük bir bölümünü KOBİ'ler oluşturuyor. Samsun'da son olarak Mevamed Sağlık Ürünleri Tarım Gıda İnşaat Mimarlık İthalat ve İhracat Şirketi de TMSF'ye devredildi. Samsun'da TMSF tarafından yönetilen diğer şirketler ise şu şekilde:

Özel Kuzey Yıldızı Teşhis Tedavi Rehabilitasyon Merkezi

Özel Form Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi

Samsun Simit Center Unlu Mamüller Limited Şirketi

Tozlu Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yeşildal Makina Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Samsun'da 2015 yılında vergi şampiyonu olan ve sahibi 17-25 Aralık operasyonları sonrasında yurtdışına kaçan Mehmet Sungur'un sahibi bulunduğu Gürmed A.Ş ile Turmed Ltd. adi ortaklığına da TMSF kayyum olarak atandı.

500 ŞİRKET TMSF'DE

Türkiye genelinde ise bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi.

Kaynak: Gazete Gerçek / Gülsüm Atik

Son Güncelleme: 06.02.2017 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.