banner388

Samsun'da bir devir sona erdi! Haber Medya Grubu kapanıyor

Samsun'un köklü kuruluşlarından biri olan Haber Medya Grubu çalışanlarına çıkış vererek 14 yıllık yayın hayatını noktaladı.

Samsun'da bir devir sona erdi! Haber Medya Grubu kapanıyor

Samsun'un köklü kuruluşlarından biri olan Haber Medya Grubu çalışanlarına çıkış vererek 14 yıllık yayın hayatını noktaladı.

05 Ekim 2019 Cumartesi 20:15
Samsun'da bir devir sona erdi! Haber Medya Grubu kapanıyor

Samsun'un tek yerel televizyon kanalı olan ve içerisinde Haberaks Tv, Haber Gazetesi ve Haber Radyo yayınlarını bulunduran Haber Medya Grubu, 5 Ekim Cumartesi akşamı itibarı ile yayın hayatına son verdi.

Yayın hayatına son veren medya kuruluşu, Haber Gazetesi'nde yer verdiği 'Son baskı' başlığıyla 6 Ekim Pazar günü için son gazetesini basarak okuyucularına teşekkür etti.

'SON BASKI'

Habar Gazetesi'nde yer alan mesajda “Türkiye’nin en büyük üç bölge gazetesinden biri olan Haber gazetesi, Samsun’un ilk ve tek uydu kanalı olan ve en çok izlenen televizyonu olan Haberaks TV, bölgenin en çok dinlenen radyosu Haber Radyo, zengin içeriği ile Haber Hayat Dergisi, zirvede olan internet gazeteciliği ile büyük bir bölgesel medya grubu olan Haber Medya Grubu, bugün itibarıyla yayın hayatına son vermiştir. Bölgesel anlamda gücüyle, yurt içi-yurt dışı yayınları ve kurumsal kimliği ile Türkiye’nin en büyük bölgesel medya gruplarından biri olan Haber Medya Grubu, doğru ve tarafsız yayıncılık ilkelerinden taviz vermeden, bu zamana kadar yayın hayatına devam etti. Haber Medya Grubuna daima güvenen her sabah bayiden gazete de alan, evinde, dükkanında Haberaks TV izleyen, Haber Radyo dinleyerek aracında seyahat eden tüm gelişmeleri Haber gazetesi internet sitesinden takip eden kısacası Haber Medya Grubunun bir ailesi olan tüm okuyucularımıza ve dinleyicilerimize teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Medya Grubunu kapattıklarını açıklayan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, “Yurt dışındaki işlerimizden dolayı medyaya ayıracak zamanımız yok. Türkiye'deki medya sektörünün durumu da ortada. 14 yıllık yayın hayatımıza noktayı koyduk” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2019-10-06 07:56:59

Para kazanmadı ondan kapatıyorsunuz zaten hic izlenecek bi sey deyoktu

Avatar
Sebo 2019-10-06 16:21:58

Yazık çok yazık

Avatar
Sms 2019-10-07 09:19:42

İsleriniz çok yoğun evet. Gümrüğü kilitledi iz.....

Avatar
ilhat 2019-10-06 17:47:03

samsun icin iyi olmadı. izledigimiz bir kanaldı.

Avatar
Samsun halkı samsunspor'a sahip Samsun ren 2019-10-09 08:57:15

Samsun halkı samsunspor'a sahip çıkamadı gibi Aksu TV'ye sahip çıkamadı başka bir şehirlerde üç dört tane TV kanalı yayındayken Samsun'da bir tane kanal bile yayınına devam edemedi çok yazık

Avatar
mert 2019-10-09 15:50:57

Haber medya grumu biraz da kendinde kusuru arasın. Ne zaman tam manasıyla bir Samsuncu oldular?? ne zaman ölümüne Samsunun hakkını aradılar.

Avatar
samsun 2019-10-13 01:04:01

senelerce osman shov izletti simdide tavuk cifligi izletiyor koca karadenizde gösterecek baska bir sey bulamiyor yazi yazi samsuna, samsunu yarisi sehirin iki kanali var tikir tikir calisiyor samsunun bir kanali bile yok

Avatar
temel reis 2019-11-01 17:49:42

Artık SD yayını kimse izlemiyor çoğu yerel kanallar HD yayına geçmeyi düşünüyor karadenizin en büyük ilinde yayın yapan haber aks eğer reklâm alamıyorsa kâr yapamıyorsa hatayı suçu kendinde aramalıdır ben bir izleyeci olarak sadece haftada bir kere sadece taraftarın sesini izliyorsam bunun haricinde ilgimi çekecek bir şey bulamıyorsam o medya kuruluşu suçu kendinde aramalıdır artık yeni bir medya kurulacaksa bu mutlaka hd olmalıdır kaldıki önde gelen tv kanalları hd yayından 4k 8k yayına geçmeyi düşünüyor siz hala sd yayında kalmaya devam ederseniz ekranınız kararmaya mecburdur