banner388

Samsun'da bir ayda 6 işçi hayatını kaybetti

Türkiye'de geçtiğimiz Mayıs ayında 166 işçi, Samsun'da ise 6 işçi hayatını kaybetti.

Samsun'da bir ayda 6 işçi hayatını kaybetti

Türkiye'de geçtiğimiz Mayıs ayında 166 işçi, Samsun'da ise 6 işçi hayatını kaybetti.

07 Haziran 2018 Perşembe 11:58
Samsun'da bir ayda 6 işçi hayatını kaybetti

Samsun haber - İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) verilerine göre geçtiğimiz Mayıs ayında 166 işçi, iş kazaları nedeniyle hayatını kaybetti. Mayıs arında Türkiye'nin 46 ilinde iş kazası yaşanırken en çok iş kazası yaşanan iller İstanbul, Manisa, Balıkesir, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kocaeli ve Samsun olarak açıklandı.

Yayınlanan rapora göre Samsun, Mayıs ayında en çok ölümlü iş kazası yaşanan 4'üncü il oldu. Türkiye genelinde ise en çok iş kazası trafik/servis kazası, ezilme/göçük ve yüksekten düşme olarak görülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdemcan 2018-06-07 14:13:39

Gelişen türkiye ve samsun bu olsa gerek. Yazik ya sonrada avrupa bizi kiskaniyor. Dolar çikiyor edebiyati. Ne dersek diyelim bu ülkede birşey degişmez böyle sürünür gider.

Avatar
Ayhan 2018-06-07 20:48:00

Kardeşim adam parayla iş güvenliği tutuyo gelen mühendisi inşaattan koyuyo daha ne olacak 6 az bile

Avatar
laz 2018-06-08 16:14:59

İs guvenlik personelleri saha ya cikip sirket ve muteahitlere peskes cekerse cok kaybimiz olur ben soruyorum kac para veriolarda bi cana kiyilmasini izin veriyorsunuz is guvenligi yetersizse durdurun isi ama alcaginizi alip. Arkanizi donup gittiginiz de bi ceset birakiyonuz bunu bilin