banner388

Samsun'da bıçaklı saldırıya gözaltı

Samsun'da cep telefonunu ve sigarasını istediği Iraklı genci bıçaklayan şahıs gözaltına alındı.

Samsun'da bıçaklı saldırıya gözaltı

Samsun'da cep telefonunu ve sigarasını istediği Iraklı genci bıçaklayan şahıs gözaltına alındı.

28 Nisan 2019 Pazar 13:10
Samsun'da bıçaklı saldırıya gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde Iraklı genci bıçaklayan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Dün saat 21.00 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre zanlı, 15 yaşındaki Iraklı gençten cep telefonunu ve sigarasını istedi. S.M. isimli Iraklı genç zanlının istediklerini vermeyince bıçaklı saldırı uğradı. 3 yerinde bıçaklanan Iraklı genç Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 16 yaşındaki B.S. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2019-04-28 13:40:46

bu genç yaşta ne gerek var böyle olaylara

Avatar
MUZAFFER KURT 2019-04-28 21:48:49

DEVLETE SESLENİYORUM AF YADA YASA BU MİLLETE ASLA CIKARMAYIN ÇÜNKÜ BU İNSANLAR ASLA DEĞİŞMEZ HERKES CEZASINI CEKSİN AKILLANSIN AKILLANMAYANDA CEZAVİ ORDA MEZARLIK YERİ BELLİ HERKES HAK ETTİĞİNİ BULSUN.. BU DÜNYADA YAŞAMASINI BİLMEYEN ÖTEKİ DÜNYADADA YAŞAYAMAZ OKADAR BU NE REZİLLİK TİR