banner388

Samsun'da bıçaklı saldırı: 1 ağır yaralı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı.

Samsun'da bıçaklı saldırı: 1 ağır yaralı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı.

18 Şubat 2018 Pazar 16:26
Samsun'da bıçaklı saldırı: 1 ağır yaralı

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 40 yaşındaki Ergün A., ensesinden ve sırtının dört yerinden aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Ergün A. ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralı hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, bıçaklı saldırıyı düzenlediği öne sürülen 45 yaşındaki Yaşar K. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. 

Polisteki sorgusu sona eren Yaşar K., daha sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Yaşar K. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 19.02.2018 15:41
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.