banner388

Samsun'da bıçakla yaralama anbean kameralarda

Samsun'da bir genç sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Samsun'da bıçakla yaralama anbean kameralarda

Samsun'da bir genç sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

13 Ekim 2021 Çarşamba 14:28
Samsun'da bıçakla yaralama anbean kameralarda

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan M.S., hastanelik oldu. Yaralı şahıs 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırgan kaçtı.

Bıçaklanma anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri bıçaklı saldırıyı gerçekleştirilen 20 yaşındaki V.Ö.'yü kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki sorgusu tamamlanan V.Ö. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren V.Ö. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2021-10-13 15:24:57

Adli kontrol şartıyla serbest mi bırakıldı?Şimdi olacakları yazayım.Bıçaklayan genç kendi yaş grubu üzerinde diğerlerinin fözün de korkulan olacak.Okula gidiyorsa delikanlı çağında olan gençler diğerlerine korku vermek için onun yanında takılmaya başlayacaklar.Sonra okul karşıların da sigara içmeler,gruplaşmalar vs..Ve böyle bir hayat başlayacak.Peki diğer taraf? İçeri de 1 ay yattıktan sonra adli kontrol şartıyla bırakılsaydı içeriyi gördükten sonra bir daha o bıçağı eline almazdı.Diğer gençler de cezaevinden korkup o ayaklara bulamazlarsa.Nacizane düşüncem.Herkes hata yapar.Sonrasında da hemen onu topluma azanmak gerekir

Avatar
Hakan 2021-10-13 15:00:56

Bıçakla saldırıyor. serbest kalıyor. Vatandaşın ölmesi mi gerekiyordu tutuklanması için. Bu mudur Adalet?

Avatar
yakıp 2021-10-13 15:29:30

Ver adli kontrol ondan sonra sokaklar fedai dolu lanet olsun

Avatar
Ümit 2021-10-13 22:20:53

Hükümet adalet kalkınma partisi
Ne adalet kaldı nede kalkınma yazık çok yazık

Avatar
TARIK 2021-10-14 08:11:14

Bıçaklanan kişi kendi evlatları olsaydı yine adli kontrolle serbest bırakırlar mıydı acaba ????

Avatar
kontrol 2021-10-14 08:15:10

şu adli kontrol işlerini bıraksınlar artık, biraz içeride kalsın aklı başına gelir