banner388

Samsun'da bıçak parası aldığı iddia edilen doktor adliyede

Samsun'da bir kamu hastanesinde hastalardan bıçak parası alındığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 1’i doktor toplam 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da bıçak parası aldığı iddia edilen doktor adliyede

Samsun'da bir kamu hastanesinde hastalardan bıçak parası alındığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 1’i doktor toplam 3 kişi adliyeye sevk edildi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 15:55
Samsun'da bıçak parası aldığı iddia edilen doktor adliyede

Samsun'da bir kamu hastanesinde, hastalardan ameliyat için bıçak parası aldıkları iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 1’i doktor toplam 3 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, bir kamu hastanesinde hastalardan ameliyat için bıçak parası alındığı, bazı hastaların ise başkasının kimlik bilgisini kullanarak hastanede ameliyat edildiği ileri sürüldü. Olayın şikayet edilmesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 1'i doktor 3 kişiyi rüşvet iddiasıyla gözaltına aldı. 

25 ŞÜPHELİ SERBEST

Soruşturma kapsamında 25 şüpheli gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, emniyetteki işlemleri sona eren Doktor M.A., medikal malzemeci S.Ş. ve M.A.’nın sekreteri H.Y., Samsun Adliyesine sevk edildi.
 
Bıçak parası aldığı iddia edilen Dr. M.A., adliyeye çıkarıldığı sırada hakkındaki iddiaları yalanlayarak, “Öyle bir şey kesinlikle doğru değil” dedi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Doktor Murat A. ile medikalci Serdaç Ş. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, doktorun sekreteri Hülya Y. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 09.07.2018 22:21
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebru 2018-07-09 17:40:47

Sanki tek bıçak parası alan bu doktor. Bir araştırıp baksalar daha kaç doktor var.

Avatar
Damdaki sazci 2018-07-09 17:22:21

Sonra çık bağır herşey bedavaaaaa tabi bizde kürtaj yapiyoz burda

Avatar
ahmet 2018-07-10 11:29:56

fakir kaşınsa para veriyor sanan doktor istemiyoruz.mesleğini adam gıbı yapan doktorlar istiyoruz. hastanede çalışmayı beğenmıyorsan orayı işgal etme daha çok para kazanacağın yerler ara. ama usulsuz vatandaştan para isteme kendinide düşürme..

Avatar
Sedat 2018-07-13 23:07:38

Bilip bilmeden herkez yorum yapıyor ebrunun da dediği gibi sanki sadece bu arkadaşlar usulsüzlük yapmış bakın türkiyenin heryerinde usülsüzlük rüşvet kaynıyor hastaneler ne bıçak parasından bahsediyorsunuz.plastik cerrahi branşı değilde beyin cerrahi ve ortıpedi branşındaki % 99 hekimler firmacılar tutuklanmalı bunların yaptığı birşey yok devede kulak bile değil tüy.