banner388

Samsun'da berberler Pazar günü açık olacak

Samsun'da Kurban Bayramı nedeniyle 19 Ağustos Pazar günü ve 26 Ağustos Pazar günü berberlerin açık olacağını söyledi.

Samsun'da berberler Pazar günü açık olacak

Samsun'da Kurban Bayramı nedeniyle 19 Ağustos Pazar günü ve 26 Ağustos Pazar günü berberlerin açık olacağını söyledi.

17 Ağustos 2018 Cuma 15:33
Samsun'da berberler Pazar günü açık olacak

Samsun haber - Kurban Bayramı 21 Ağustos Salı günü başlıyor. Tüm Türkiye'de vatandaşlar bayram öncesi berberlere akın etti. Pazar günü tatil yapan berberler ise vatandaşların mağdur olmaması için 19 Ağustos Pazar günü hizmet verecek. Berberler Odası tarafından alınan karar açıklanırken tatilin 9 gün sürmesi nedeniyle 26 Ağustos Pazar günü de berberlerin açık olacağı belirtildi.

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan yaptığı açıklamada, "Berberlerimize her hafta pazar günleri hafta tatili yaptırmaktayız. 13 yıldır bu geleneği sürdürüyoruz. Bundan da gayet memnunuz. Bazı günler istisna uygulayarak pazar günleri de çalışıyoruz. Kurban ve Ramazan Bayramı pazar günlerine yakınsa berberlerin pazar günleri çalışmasına izin veriyoruz. Pazar günleri berberler açık ama insanlar tıraşlarını genelde son güne bırakmayı tercih ediyor. Vatandaşlar bayrama çok daha kaliteli tıraşla girmek istiyorsa, tıraşlarını son güne bırakmamalıdır. Vatandaşlarımıza uyarımız, bayrama 1-2 gün kala tıraşlarını olmalarıdır. Ayrıca 26 Ağustos Pazar günü de berberler açık olacak. Bunu da memurlara verilen 9 günlük izin sonunda vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yapıyoruz” dedi.
 

Son Güncelleme: 17.08.2018 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ORHAN ÖLMEZ 2018-08-18 10:29:01

BERBERLERE SAYGIM SONSUZ...GERÇEKTEN BU MESLEĞİ SANATSAL YÖNÜ GELİŞMEMİŞ İNSANLAR YAPAMAZ...

Avatar
coşkun bey 2018-08-18 12:00:18

bir de berberler fiyat tarifesini müşterilerin görebileceği yere,okunaklı,bir tabela olarak asarlarsa iyi olur. herkes başka telden çalıyor.aynı adam hasanın saçını 5e traş ediyor osmanın 25e. komşu berber 30a traş ediyor. (bahsettiğim traş (4numara kesim-yıkamasız)