banner388

Samsun'da başıboş köpekler araçlara saldırdı

Samsun'da başıboş sokak köpekleri yoldan geçen araçlara saldırarak tedirgin etti.

Samsun'da başıboş köpekler araçlara saldırdı

Samsun'da başıboş sokak köpekleri yoldan geçen araçlara saldırarak tedirgin etti.

10 Nisan 2021 Cumartesi 14:38
Samsun'da başıboş köpekler araçlara saldırdı

Anıtpark’ın müdavimi olan köpekler, bugün saldırganlıkları ile dikkat çekti. Her gün yüzlerce insanın geçtiği parkta kimseye havlamayan ve herkes tarafından sevilen köpekler, bugün Cumhuriyet Caddesi’ni kullanan araçlara adeta geçit vermedi. Kısıtlama günü denetim yapar gibi caddede bekleyen köpekler, neredeyse her geçen araca havlayarak saldırdı. Köpekleri fark eden sürücüler onlara zarar vermemek için yavaşladı. Bazı sürücüler de durarak köpeklerin sakinleşmesini bekledi, daha sonra kontrollü şekilde yoluna devam etti. Otomobillerin etrafını saran köpekler, sürücü ve yanındakileri korkuttu.

Köpeklerin sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı iş yerlerinin kapalı olması ve yiyecek bulamamaları nedeniyle araçlara saldırdığı tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKöpek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk zengin 2021-04-10 15:07:17

Onların istediği tek şey yemek ve barınacak yer bu saldırı değil olsa olsa insanlarda yiyecek istiyorlardir.Zaten hergun yollarda karşılaştığımız hiç kimseye birşey yapmayan köpekler bunlar sadece bakar ve yiyecek bekler

Avatar
Nurol Arık 2021-04-10 15:22:32

Onlar saldırmıyorlar,sadece açlar ve beslenmek istiyorlar.Sokak canlarının beslenmeleri için hep birlikte kalıcı bir çözüm oluşturmak zorundayız.Bunu sadece kamuya bırakamayız,ancak kamu önderliğinde hepbirlikte başarabiliriz.

Avatar
Ersin 2021-04-10 16:24:34

Aç kaldı demek hayvanlar yemek şste miş korkucak ne var istedikleri artık yemekler

Avatar
samsunlu 2021-04-10 15:01:55

bu köpekler doğuparkın köpeklerine benziyor. oralarda görünmüyorlardı ne zamandır. demek anıtparka gelmişler.

Avatar
Salih 2021-04-11 00:29:11

bu başıboş itler çocuklara zarar verdikten sonra belediye müdahale edecek galiba.bu itler kayseri 'de,urfa'da çocuk öldürdü. Neyi bekliyorsunuz!!!!!

Avatar
Aycan Ataseven 2021-05-09 20:01:18

Saldırdı da ne demek ne kadar çapsız bir haber başlığı bu yiyecek bulamayan köpekler insanlardan yardım istediyi hissettirmiyorsunuz da sanki açlıktan insanları yiyecek gibi konuşuyorsunuz. Bir başlık çok şeyi değiştirir bu da sizin bakışınız

Avatar
Nulgün 2021-05-10 09:57:20

Nedir bu köpek düşmanlığı anlamıyorum. Havlamsk onların çıkardığı ses. Her türlü tekerlek sesine bisiklet de dahil bu tepkiyi verirler. Arabayı durdurup içinden inin size şaşkın saskin bakarlar. Barinaklarda tikildiksr, tecavüz edildiler, bacakları kesildi, işkence edildi, dağlara atıldı ve dağlarda bike istemediniz. Nasosunksr ucsunlar mi? Bi kere kafasini oksadiniz mi köleniz olurlar. Hemen kopek havladı saldırdı. Karısını o öldürmüyor, tecavüz etmiyor, calmiyor. Yeter azıcık empati. Evet onlarda arada ısırıyor provoke edildikletinde sahipleri kötü yetiştirmiş se, çok çok nadir öldürüyorlar hrupladinca ki oda aç kaldıklarında istenmediklerinde oluyor. Ama hemen köpekler parçaladı, yaktı yıktı haberleri. İnsan 1000 defa yapıyorsa köpek 1 defa yapıyor. Çoğu katil haber bile olmuyor ama köpekler canavar. Yeter zaten millet cahil bide iyice bu zavallıların hayatlarını tehlikeye aticak haberler yapmayin