banner388

Samsun'da bakıcı işkencesi! Pes dedirten görüntüler

Samsun'da anne-babası cezaevinde bulunan 2 çocuk, bakıcı kadın tarafından işkenceye maruz kalıyor. 

Samsun'da bakıcı işkencesi! Pes dedirten görüntüler

Samsun'da anne-babası cezaevinde bulunan 2 çocuk, bakıcı kadın tarafından işkenceye maruz kalıyor. 

18 Temmuz 2020 Cumartesi 19:17
Samsun'da bakıcı işkencesi! Pes dedirten görüntüler

Samsun'un İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Azerbaycan uyruklu Aygün isimli madde bağımlısı olduğu iddia edilen kadının bakıcılığını yaptığı çocuklara uyguladığı işkence ve hakaretler izleyenleri çileden çıkardı. 

Olayla ilgili şu bilgilere ulaşıldı: 

Eda isimli annenin 2 çocuğuna haftalık 600 liradan bakıcılık yaptığı öğrenilen soy ismi öğrenilemeyen ancak dini nikahlı eşinin soy isminin Kaya olduğu öğrenilen Azerbaycan uyruklu Aygün isimli kadının uzun zamandır çocukları işkence ve sözlü hakarette bulunduğu öğrenildi.

DUYARLI KOMŞUNUN ÇABALARI YETERSİZ KALDI

Aynı zamanda bakıcı kadın Aygün'ün, komşusu tarafından çocuklara şiddet uygulamaması konusunda defalarca uyarıldığı bunun yüzünden komşusu ile kavga ettiğide edinilen bilgiler arasında. 

ŞİKAYETLERE RAĞMEN 1 ÇOCUK ANNEANNEDE 1 ÇOCUK HALA BAKICIDA 

Çocuklara uygulanan şiddete sessiz kalamayan komşuları tarafından bakıcı kadın emniyet güçlerine şikayet edilirken çocuklardan 1'inin halen bakıcı kadında olduğu 1 çocuğun ise anneanne tarafından bakıldığı belirtildi. 

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-18 20:06:22

Allah belanı versin kadın.Böyle kadınlara ne yapmak gerekiyorsa yapılmalı.Küçücük yavrulara vuran ellerin kırılsın.Dillerin kopsun namussuz kadın...

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-18 20:37:39

Ulan yemin ederim böyle namussuz o....u kadınlardan nefret ediyorum.O masum yavrulara nasıl el kaldırırsın embesil?Senin gibi bağımlı bir manyağa kim versi bu çocukları?O verende gerizekalı.Aile bakanlığı acilen bu çocukları almalı...

Avatar
Bahar 2020-07-18 23:16:43

Allah sizin gibi insanları bildiği gibi yapsın izlerken ağladım bildiğin

Avatar
Vatansever 2020-07-19 04:32:02

Lutfen cocuklari kurtarin yeter artik @egm @jandarma

Avatar
Meltem 2020-07-19 08:46:09

Sana diyecek söz bile yok eger seni omur boyu hapis etmezseler bu ulkeye en ufak hakkim gectiyse haram olsun biz cocuklar icin variz Allahin sessiz kullari hayvanlarda bize ait bakmakla hukumluyuz savunmasizlari ellerin kirilsin soyun uremesin insAllah YANIKKKKKKK

Avatar
Hüseyin 2020-07-19 14:37:06

yetkililer birsey yapsın bu yaratık için...

Avatar
HFÖ 2020-07-19 18:05:47

Çocuğa karşı şiddet şikayete tabi bir suç değil.
Bu haberi ihbar kabul edip Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının

Avatar
ZagaLLo 2020-07-19 21:25:46

Bu amk fahişesini meydana bırakın , dayak atmak neymiş bi gösterelim. Allah bin bir türlü belanı versin , o küçücük masum evlatlar sana ne yaptı. Allah ciğerlerinden kan kustursun sana. Dünyadada ahirettede dayanılmaz acılar çek inşAllah.