banner388

Samsun'da aynı aileden 4 kişi gözaltında

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında aynı aileden 4 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da aynı aileden 4 kişi gözaltında

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında aynı aileden 4 kişi gözaltına alındı.

21 Aralık 2018 Cuma 17:04
Samsun'da aynı aileden 4 kişi gözaltında

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kardeş ve yeğenleri gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, T.Ö. isimli şahsın, Çarşamba ilçesi Orduköyü Mahallesi'nden Z.S. ve H.S. isimli zanlılardan uyuşturucu madde temin ettiği bilgisini aldı. Söz konusu şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu Z.S. ve T.Ö.’nün içerisinde bulunduğu otomobilde 220 gram esrar ele geçirildi. Z.S. ile müşterek hareket ettikleri tespit edilen A.S., A.S. ve H.S. isimli şüpheliler İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
 
T.Ö. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılırken, polisteki sorguları tamamlanan Z.S., A.S. ve H.S. adlı kardeşler ile yeğenleri A.S., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.  Nöbetçi mahkemeye ifade veren Z.S., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 21.12.2018 19:20
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.