banner388

Samsun'da AVM'de dehşet: 28 yaralı

Samsun'daki bir AVM'de yürüyen merdivende yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 28 öğrenci yaralandı. Yaşanan kaza ile ilgili Samsun Valiliğinden açıklama geldi.

Samsun'da AVM'de dehşet: 28 yaralı

Samsun'daki bir AVM'de yürüyen merdivende yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 28 öğrenci yaralandı. Yaşanan kaza ile ilgili Samsun Valiliğinden açıklama geldi.

23 Ekim 2018 Salı 15:24

Samsun'daki bir AVM'de yürüyen merdivende yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 28 öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Canik Fatih Ortaokulundan bir grup öğrenci öğretmenlerinin gözetiminde Samsun'daki bir AVM'de sinemeya götürüldü. Sinema çıkışında yürüyen merdivende bir öğrencinin düşmesinin ardından diğer öğrenciler birbirinin üzerine düştü. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 28 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Yaralanan öğrenciler AVM'ye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği AVM'de yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"23.10.2018 Salı günü saat 11.53’de İlimizde bulunan bir AVM’de yürüyen merdivende meydana gelen kazada yaralanan 28 öğrencimiz 15 ambulasla kısa sürede çeşitli hastanelere ulaştırılmış olup, tedavileri devam etmektedir. Kazada yaralanan çocuklarımızın hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Can kaybının yaşanmadığı olayda öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar dileriz."

Son Güncelleme: 25.10.2018 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-10-23 18:06:15

Ben olayı gördüm.Gruptaki okul öğrencilerinden biri (ilk düşen) arkadaşıyla yürüyen merdivende salakça şakalaşırken birden yuvarlandı.Deeken aşağıya doğru yuvarlanmalar oldu.Ama hiçbirinde çizik dahi olmadı.Sürü psikolojisi yani...

Avatar
Kadir 2018-10-23 18:02:31

Dünyada böyle bir kaza başka yerde olmuşmudur acaba. Bütün aksilikler bizi buluyorsa bizde var bir egitimsizlik. Bu çocuklar büyüyüncede trafikte aynı olacaklar eğitim şart. Avrupada yolda yürümeyi bisiklet kullanmayı trafiği iki yaşında başlıyorlar öğretmeye. Ve ev hayvanları bile lamba kırmızı işe durup yeşili bekliyor. Bizde bodoslama kültürü var. Küçük çocuklar binerse aşağıdada bir görevli oluyor yürüyen merdivende avrupada. Biz burda yıllardır ağırlıyoruz yürümede dahil

Avatar
Atif 2018-10-23 20:40:29

Toplu öğrenci gezisi yasak değil miydi zaten öğrencilerin okul harici yerde toplu bulunmasida yasaktı biliyorum

Avatar
Metin cakir 2018-10-23 21:09:11

43 yaşındayım piazza 3.katta çocuğuma yürüyen merdivene geçmesi için yol verirken el ile tutulan yere sürgündüm ve beni kaptığı gibi kaldırıp üstüne aldı 3. Kattan aşağı çalışmaktan boyumun uzun olmasından kurtardım.sikayet ettim umurlarında olmadı koruma için file söyledim umursamadılar hastanelerdeki gibi yürüyen merdiven yanlarına ve korkulukların alt taraflarına file çekilmesi şart ben şanslıydım siz şanslı olmayabilirsiniz

Avatar
ATSIZ 2018-10-24 09:28:53

Samsun'da okullarda proje ve sosyalleşme adı altında yapılan etkinliklerin tadı kaçtı. Bir eğitimci olarak söylüyorum bunu. Ülkede başka bir şehirde böyle lakaytlık görmedim. Eğitim-öğretim okulda yapılır. Ama Samsun'da çocuklar proje veya sosyalleşme adı altında sağa sola götürülüyor, AVM'lere götürülüyor. Trafikte ters yola girip makas atan psikopatların ve sağa sola ateş eden magandaların en yoğun olduğu şehir burası, ama Samsun'daki eğitimciler yürek yemiş gibi... Çocuğun imkânı varsa "ailesiyle birlikte" AVM'ye gider, yoksa gitmez. Bu kadar basit.

Avatar
Atakumm 2018-10-23 15:30:44

Aman Allahim neler olmuş daha Piazza ya gitmem.

Misafir Avatar
Negredo 2018-10-23 16:40:08 @Atakumm

yorum ironi içeriyor..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Emir 2018-10-23 19:09:32

Olaya farklı bir bakış acıcı ile bakmak gerekirse
Avm yönetimi avm ye insan getirmek zorunda avmler radyoya reklam yerlerine calışma yaparak yada tur firmalarıyla anlaşarak avm ye insan yani müşteri getirmek zorunda tur paketlerinde her müşteri başına 2₺ verilmekte ve avm lerde kapı girişlerindr bulunan cihazlarda giriş adeti sayılmakta avm reklam gider yapmadan tur paketleri ile anlaşmak yerine okullara gidiyor okullara bedava sinema belli bir öğrenci adetinin üstünede oluş müdürüne hediye teklif ediyor okul müdürününde ağzının suyu akıyor ve okulda olması gereken öğrencileri hergün avmye getiriyorlar sonuc avm hergün 400-500 kişi avm ye müşteri getirmiş oluyo abm için her bir kişi bir kişidir öğrenci iş adamı amele farketmez 50 öğrenciye bir öğretmen sahip cıkmaya calışıyor ama durum göründüğü üzere rant için 4-5 yaşında kuzucuklar yaralanıyor belkide kapalı alan fobisi olarak hayatlarına devam edecekler yaralanan öğrencilerin aileleri ilgililere cok ağır tazminat davası acmlaı okulda olması gereken öğrenclerin avmde olmasındolayısı ile okul idareside görevden uzaklaştırılmalı inşAllah bu son olur demek istiyorum ama yarın kaldığı yerden devam edecek hiçkimse cocugunu okuş harici aktiviteye toplu göndermesin ancak böyle bir yol almış oluruz.

Avatar
Samsunlu 2018-10-23 23:43:57

Tabi tabi ogretmenler ders yapmayalim da ne olursa olsun birde ogretmen ve torpille mudur olanda malum sendikali can kaybi yok Allah korudu. Hani sorusturma. Yapmayin etmeyin amca il mudur yrd. Yegen atakum ilce muduru. Kendi il md.yrd. esi okul muduru.ilk kez atakumda rastladim amca yegen okul muduru okullarda ayni mahallede