banner388

Samsun'da atölye ve bina kül oldu

Samsun'da açığa çıkan yangın sonucunda PVP pencere atölyesi ve 2 kat bina yanarak kül oldu.

Samsun'da atölye ve bina kül oldu

Samsun'da açığa çıkan yangın sonucunda PVP pencere atölyesi ve 2 kat bina yanarak kül oldu.

05 Haziran 2018 Salı 18:49
Samsun'da atölye ve bina kül oldu

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde açığa çıkan yangın atölye ve 2 katlı binayı küle çevirdi. Yangın sonucunda can kaybı yaşanmadı.

Samsun'un Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi Samsun-Ankara karayolu üzerinden saat 16.00 sularında meydana gelen yangında alınan bilgilere göre PVP pencere atölyesinin bulunduğu 2 katlı bina nedeni belirlenemeyen sebepten yanarak küle döndü. Atölyede çıkan yangın daha sonra tüm binayı sararken Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek, durumu kontrol altına aldı.

Mahalleliler yardımıyla yangın söndürülürken ardından soğutma işlemi başlatıldı. Yangın dolayısıyla etkilenen bazı hayvanlar ise tahliye edilirken, apartmanın yandığını gören aile yakınları sinir krizi geçirdiler.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Rıza Zengin yangın ile ilgili, "Yangına müdahale çalışmalarımız devam ediyor. Yangını kontrol altına aldık. Soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış sebebi araştırılıp ona göre bir rapor verilecek. Can kaybı yok. Alt katta bir hayvan barınağı vardı. Onlar da tahliye edildi. Herhangi bir can kaybı yaşanmadı” diye konuştu.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Son Güncelleme: 05.06.2018 18:55
Anahtar Kelimeler:
SamsunAtölyeBinaYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.