banner388

Samsun'da Askerler Yemin Töreni Yaptı

Samsun Bafra’da vatani görevini yapan kısa dönem erler için yemin töreni yapıldı.

Samsun'da Askerler Yemin Töreni Yaptı

Samsun Bafra’da vatani görevini yapan kısa dönem erler için yemin töreni yapıldı.

02 Aralık 2016 Cuma 15:45
Samsun'da Askerler Yemin Töreni Yaptı

Düzenlenen yemin töreninde Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, askeri erkan ve erlerin aileleri yer aldı.

Bafra eski kapalı spor salonunda düzenlenen törende İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu’nun yapmış olduğu konuşma sonrası söz alan Vali İbrahim Şahin, “Çocuklarınızı bizlere emanet eden anne ve babalar, yavrularımızı koruyup kollayacağız. Onlarda üzerine düşen görevi yerine getirecekler. Canları pahasına yurdumuzu koruyacaklar. Ülkemiz sıkıntılı bir süreç içerisinden geçiyor. Bir yanda Suriye, bir yanda Irak, diğer taraftan Batı ülkelerinin önümüze taş koymaya çalışmaları. Bunların üstesinden gelebilmek için Askerler, jandarma, polis kendi üzerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getirecek. Her türlü yabancı tehditlere karşı ülkemizi el birliğiyle savunacağız. Değerli askerler, değerli jandarma sizlerde şehrimizde ki huzuru, güveni, güzelliği sağlamak için mücadele vereceksiniz bundan dolayı size teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:36
Anahtar Kelimeler:
SamsunYemin Töreni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.