banner388

Samsun'da asansörde taciz iddiası

Samsun'da taciz iddiası yaşandı. İddialara göre takip ettiği kadını oturduğu apartmanın asansöründe elle taciz eden şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da asansörde taciz iddiası

Samsun'da taciz iddiası yaşandı. İddialara göre takip ettiği kadını oturduğu apartmanın asansöründe elle taciz eden şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

27 Ağustos 2019 Salı 15:30
Samsun'da asansörde taciz iddiası

Samusn'un Atakum ilçesinde kadını oturduğu apartmana kadar takip eden şahsın asansör içerisinde elle taciz ettiği iddia edildi. Polis ekipleri olayla ilgili şahsı gözaltına aldı.
 
Olay, Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş yapıp evine giden M.V. (42) adlı kadını aracıyla takip eden Ö.F.Ç. (26), kadına gideceği yere götürmeyi teklif etti. Kadının tepki göstermesi üzerine otomobiliyle uzaklaşan Ö.F.Ç., daha sonra kadının evine gidip burada asansöre binen kadın ile birlikte asansöre bindi. Kadına asansör içinde elle tacizde bulunan Ö.F.Ç., kadının telefonla polisten yardım istemesi üzerine yakalanarak gözaltına alındı. Recep Tokur Polis Merkezine teslim edilen Ö.F.C., "cinsel saldırı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren zanlı, tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yankı 2019-08-27 16:54:42

neden salıyorsunuz ? Mademki saldınız ortada ozaman bi suç unsuru yok öyle mi ?

Avatar
Meltem 2019-08-27 21:55:17

Yaziklar olsun size bu kadinlarin nedir erkeklerin pis nefislerinden cektigi

Avatar
Kenan 2019-08-28 10:52:16

Yani tutuklanması için ille kadının ölmesi mi lazim

Avatar
kb 2019-08-28 09:44:18

böyle ahlaksızlara en ağır cazalar verilmeli

Avatar
..... 2019-08-28 09:04:04

bazı erkekleri ayırıyorum gerçekten çok pislikler herşeyi hakediyor ama kardeşim sen oranı buranı aç sonra özgürlük te adam gibi edepli giyinirsen kimsenin hefsini kabarmamış olursun hemde günaha girmessin ahir zamnında hoşuna kadınlarla dolu olmayacak

Avatar
Ahmed Arif 2019-08-28 12:33:29

Haberi bi dikkatli okuyun. Birbirlerini tanıyorlar. İşin içinde başka iş var.
'' Edinilen bilgiye göre, alışveriş yapıp evine giden M.V. (42) adlı kadını aracıyla takip eden Ö.F.Ç. (26), kadına gideceği yere götürmeyi teklif etti. Kadının tepki göstermesi üzerine otomobiliyle uzaklaşan Ö.F.Ç., daha sonra kadının evine gidip burada asansöre binen kadın ile birlikte asansöre bindi.''