banner388

Samsun'da aracını cayır cayır yaktı TIKLA İZLE

Samsun'un Bafra ilçesinde hacizli otomobili polise vermemek için cayır cayır yakan Kerem Karakaya Samsunhaber.com'a konuştu.

Samsun'da aracını cayır cayır yaktı TIKLA İZLE

Samsun'un Bafra ilçesinde hacizli otomobili polise vermemek için cayır cayır yakan Kerem Karakaya Samsunhaber.com'a konuştu.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 10:30

Samsun haber - Samsun'un Bafra İlçesi Alparslan Mahallesi Sanayi Sitesi girişinde dün meydana gelen olayda haciz nedeniyle aracını almaya gelen polislere otomobili vermeyen Kerem Karakaya, aracı cayır cayır yaktı.

Dün meydana gelen olayda 28 yaşındaki Kerem Karakaya, ajansların ve gazetelerin yanlış haber yaptığını söyleyerek tepki gösterdi. Aracını bir yıl önce Bafra'da şahıstan aldığını belirten Kerem Karakaya, Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu. Aracın üzerinde haciz olduğunu söyleyen Karakaya, "Hacizi kaldırın dememe rağmen kaldırmadılar. Bindiğine say otomobili geri ver dediler. Bende ya paramı ver yada satışı yapın dedim. Şahıs araca bağlama koydurmuş. Polislerde aracı çekmeye geldi. Bende size vereceğime yakarım dedim ve yaktım" dedi.
 

Son Güncelleme: 01.07.2017 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert Aslan 2017-07-01 11:14:13

Helal olsun iyi yapmış. Kimse kimseyi kandıramaz şimdi alıp binsin o şahıs.

Avatar
hüseyin özbek 2017-07-01 17:11:31

kadir karakayanın bu dünyada adaletsiz yanlış işi olmaz hakedenede hakettiğini vermeden bırakmaz şekil a da göründüğü gibi