banner388

Samsun'da annesinden zorla para alan genç tutuklandı

Samsun'da annesine yaklaşmama tedbir kararı bulunan genç, 'annesini darp ederek para aldığı' iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece "nitelikli yağma" suçundan tutuklandı.

Samsun'da annesinden zorla para alan genç tutuklandı

Samsun'da annesine yaklaşmama tedbir kararı bulunan genç, 'annesini darp ederek para aldığı' iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece "nitelikli yağma" suçundan tutuklandı.

11 Nisan 2022 Pazartesi 14:20
Samsun'da annesinden zorla para alan genç tutuklandı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kasasamsun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi N.G.'ye (53) yaklaşmaması için tedbir kararı bulunan S.G.'nin (29) 'annesinden para isteyip darp ettiği ve 80 lira alıp tekraren para istediği' iddia edildi.

Anne N.G. oğlundan şikayetçi oldu. Eşyalarını almak için oğlunun kaldığı eve gittiğini ve buradan kendisinden 100 lira para istediğini, kendisini darp ettiğini ve 80 lira verdiğini ifade eden N.G., oğlu S.G.'den şikayetçi oldu.

İlkadım Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan S.G. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, annesine yaklaşmama tedbir kararını ihlal etmediğini, annesini darp edip zorla para istemediğini ve annesinin kendisine saldırdığını ileri sürdü.

Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen S.G. çıkarıldığı mahkemece, "nitelikli yağma" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberGenç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipçi 2022-04-11 14:37:13

gençler işsiz gençler parasız gençlerin geleceği yok bir evlat annesine neden karşı dursun olay tamamen bir sosyal vaka empati yapın durum çok vahim...

Avatar
Kalleş 2022-04-11 17:43:58

Cumhuriyet meydanında sopa yesin ibret olsun diye insan utanır anasına böyle nasıl davranır

Avatar
Okuyucuu 2022-04-11 19:03:51

Ne issiz i kardesim hemen siyasete baglamayin gencler bagimli olmus met maddesine simdiden diyorun onumuzde cinsyt degisimi hirsizlik gasp artacak bu met maddesine devletin dur demesi şart artik sartt ... 3 seneye genclik olucek

Misafir Avatar
Anthiseptic 2022-04-12 09:03:11 @Okuyucuu

Nasıl bu kadar beyinsiz olabiliyorsunuz anlamıyorum. Siyasete bağlama diyorsun da , bu met dediğin madde kullanımına kim engel olacak? Sokaklara düşüp , vatandaş mı temizleyecek bu illeti? Tek icraatı muhalefete laf yetiştirmek olan Boş İşleri Bakanının görevi değil mi buna çözüm bulmak?

Beğenmedim! (0)