banner388

Samsun'da anne ve 3 haftalık bebeği aynı tabutta toprağa verildi

Samsun'da anne ve 3 haftalık bebeğinin ölümü sevenlerini gözyaşlarına boğdu. Anne ve 3 haftalık bebeği bugün aynı tabutta son yolculuğuna uğurlandı. 

Samsun'da anne ve 3 haftalık bebeği aynı tabutta toprağa verildi

Samsun'da anne ve 3 haftalık bebeğinin ölümü sevenlerini gözyaşlarına boğdu. Anne ve 3 haftalık bebeği bugün aynı tabutta son yolculuğuna uğurlandı. 

04 Eylül 2019 Çarşamba 18:01
Samsun'da anne ve 3 haftalık bebeği aynı tabutta toprağa verildi

Samsun’da 3 haftalık bebeğini ölmesinin ardından intihar eden anne ve bebeği aynı tabut içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun üzerindeki bebeğin kıyafetine bakarak gözyaşı döken acılı baba, bebeğin kendi kusmuğunda boğulmuş olabileceğini söyledi. 

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde  27 yaşındaki Fatma Bayrak Berlik (27) ve 3 haftalık bebeği Aybüke Berlik’in ölümünün içinden bir dram çıktı.

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞINCA CANINA KIYDI

Olayın medyaya yansımasının aksine, annenin bunalıma girmesi sonucu olmadığı anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre küçük Aybüke’yi emzirirken Fatma Bayrak Berlik uykuya dalınca bebeğin boğularak öldüğü, uyandığında yavrusunun cansız bedeniyle karşılaşan talihsiz annenin de üzüntüden canına kıydığı sanılıyor.

BABADAN AÇIKLAMA

Fatma Bayrak Berlik’in eşi Tarık Berlik, “Dün saat 15.00’ten sonra telefonlarımıza cevap vermedi. Sonraları tekrardan yoğun olarak aramaya başladık. Şüphelenip eve geldiğimizde ise kendisini astığını ve çocuğu boğulmuş bir şekilde bulduk. Yalnız bu boğulma vakası el veya herhangi bir cisimle değil, muhtemelen eşimin çocuğu emzirirken uykuya dalması veya çocuğu emzirip yatağa bıraktıktan sonra duşa girmesi şeklinde olabilir. Eşim duştayken çocuğun kusmuğunda boğulma vakası olabilir. Çünkü bunlara benzer emareler taşıyor. Muhtemelen çocuğu o şekilde gördükten sonra da kendi canına kıyıyor. Çocuğumuz bayramın birinci günü doğmuştu. Yaklaşık 24 gün olmuştu. Demek ki o anki şoku kaldıramadı. O anda ne yaşadığını Allah ile o biliyor. Geçmişte hafif antidepresan ilaçlar kullanıyordu ama problem yaşadığımız bir süreç olmadı. Hamileliğinin 5. ayından sonra ilaçları bırakmıştı. Arefe gününde acil olarak hastaneye gittik. 10 saat sonra da sezaryenle almak zorunda kaldılar çocuğu. Belki onun da etkisi vardır bilmiyorum. Geçen süreçte hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çocuğu öldürüp kendini asacak kadar ruh hali yoktu. Gerçek sonuç adli tıp raporlarından sonra belli olacak” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2019-09-04 22:11:37

ne büyük acı, Allah yakınlarına sabır versin.

Avatar
ABDULLAH 2019-09-05 09:18:22

ALLAH SABIR VERSİN