banner388

Samsun'da alkollü şahıs dehşet saçtı

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda çorbacıya kızan alkollü şahıs silahla ateş açıp masaları kırdı.

Samsun'da alkollü şahıs dehşet saçtı

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda çorbacıya kızan alkollü şahıs silahla ateş açıp masaları kırdı.

18 Ekim 2018 Perşembe 08:57
Samsun'da alkollü şahıs dehşet saçtı

Samsun'un Bafra ilçesi İsmet Paşa Mahallesi Hastane Sokakta gece saat 02:30 sularında meydana gelen olayda çorbacıya kızan alkollü şahıs silahla ateş açıp masaları kırdı.

Edinilen bilgiye göre, çorbacıya gelen Selçuk S. söylediği çorba geç geldiği gerekçesiyle iş yeri sahibine sinirlenerek "Çorbam niye geç geldi" diyerek belinden çıkarttığı ruhsatsız silahla bir el ateş etti. Silahı tutukluk yapan Selçuk S. elindeki silahın kabzasıyla masalara vurarak kırdı. 

Yapılan ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şahsı yakalayarak silahıyla birlikte gözaltına aldı.
 
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kızgın Adam 2018-10-18 09:49:03

Topluma ihanet diye bir suç tanımı yapılsın. Bu şekilde hırsızlık, dolandırıcılık yapanlar, cinayet işleyenler, şiddet gösterenler topluma ihanet suçuyla yargılansın. Bu insanlara göstermiş oldukları şiddetten daha fazla oranda ceza uygulanmazsa bu adamlar uslanmaz. Şimdi alın ifadesini salın sokağa başka bir çorbacıya gidip adam vursun. Hayır çorba geç geldi diye belinden silah çıkarıp ateş etmeye çalışan adam toplum içinde yaşamaya uygun değildir. TC vatandaşlığını alıp, sınıra bırakacaksın nereye isterse gitsin. Kişisel hak ve özgürlük diye bir şey kalmadı. Cebinde bıçağı, silahı olan kralım diye geziyor.

Misafir Avatar
Cem atılgan 2018-10-18 11:51:14 @Kızgın Adam

Abi hep aynı şeyleri söylüyoruz haklısın ama sadece söylüyoruz...bunu devlet büyükleri bilmiyor mu tabiki biliyor ama onlar şu an ve her an oy peşinde...başka birşey düşündükleri yok...kısaca bizden adam olmaz hele toplum hiç olmaz...

Beğenmedim! (0)