banner388

Samsun'da adam kaçırma olayında flaş gelişme!

İstanbul'dan gelerek Samsun'da bir kadını kaçırdıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alınmıştı. Şahıslardan 1'inin eski polis 1'inin ise gazeteci olduğu öğrenilirken mahkeme karşısına çıkarılan 4 kişi tutuklandı.

Samsun'da adam kaçırma olayında flaş gelişme!

İstanbul'dan gelerek Samsun'da bir kadını kaçırdıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alınmıştı. Şahıslardan 1'inin eski polis 1'inin ise gazeteci olduğu öğrenilirken mahkeme karşısına çıkarılan 4 kişi tutuklandı.

08 Aralık 2020 Salı 09:56
Samsun'da adam kaçırma olayında flaş gelişme!

Olay, Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sefaköy'de esnaf olduğu öğrenilen Diyarbakırlı M.A., Samsun'da bulunan nişanlısı N.N.C.'nin evine geldi. M.A.'nın Samsun'daki nişanlısının evinin adresini tespit ederek İstanbul'dan Samsun'a gelen 4 kişi, iddiaya göre kendilerini polis olarak tanıtıp M.A.'yı zorla bir araca bindirerek kaçırdı. Olay genç kız ve ailesi tarafından polise ihbar edildi. M.A.'nın bulunduğu otomobil Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekiplerinin takibi sonucu Uludağ Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde ele geçirildi. Polis zorla kaçırıldığını söyleyen M.A.'yı kurtarırken, olayla ilgili Erzurumlu oldukları öğrenilen S.A., F.A., S.A. ve F.A. gözaltına alınarak Irmak Polis Merkezi'ne teslim edildi. 4 kişi daha sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.

S.A.'nın FETÖ'den meslekten ihraç edilen polis memuru, F.A.'nın da gazeteci olduğu öğrenildi. Polisteki sorguları tamamlanan S.A., F.A., S.A. ve F.A. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Gün boyu savcıya ifade veren 4 kişi, akşam saatlerinde sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Basri T. 2020-12-08 17:56:41

Muhammet Acu kendisini kaçırdığını iddia ettiği Sinan A. İş ortağıdir . Sinan A nin bir milyon parasını çalıp kaçmıştır. Diyarbakır'da amatör gazetecilik yapan Yılmaz Acu nun oğludur. Bu hırsızlık olayı savcılığa yansıyınca "ben samsundayim gelin paranızı vereceğim şikayetinizi geri alın " deyip adres vermistir.Samsuna giden kardeşlerle buluşma yerine gelmeden " şu plaka araçtaki dört kişi beni kaçıracak " deyip polise ihbar etmiştir ve hiç bir zorlama olmadan araca binmistir. Polis aracı durduğunda " bu kişiler beni kaçırıyor " demiş bu masum insanların başını yakmıştır Bu kişinin babası diyarbakirda amatör gazetecilik yapan Yılmaz Acu dur. Ailece bu dört kişiye tuzak kurmuşlardır. Hem çaldıkları paranın üstüne konup hemde masum 4 kişiyi şuan hapse attirmislardir. Bütün savcılık ve hırsızlık belgeleri mahkemeye verilmiştir. Adalet hırsızı korumayacaktir.