banner388

Samsun'da acı ölüm: Küçük kız hayatını kaybetti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda otomobilin çarptığı 11 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

Samsun'da acı ölüm: Küçük kız hayatını kaybetti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda otomobilin çarptığı 11 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

03 Ekim 2017 Salı 17:09
Samsun'da acı ölüm: Küçük kız hayatını kaybetti

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde okuldan çıkan 11 yaşındaki 6'ıncı sınıf öğrencisi Z.N.K. yürüyerek evine gitmeye başladı. Kirazlık ilçesi Kerimbey Köprüsü'nden karşıya geçmek isteyen kıza otomobil çarptı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Kazada ağır yaralanan kız olay yerine gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan kız doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Küçük kızın ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorumcu 2017-10-04 10:41:41

Kazanın olduğu yere trafik ışığı takılmazsa olacağı bu daha kaç can gidecek bakalım Bimer'e yazdım sorun büyük çözülsün diye bana yazılan cevabı noktasına dahi dokunmadan paylaşıyorum ;T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ne yapmış olduğunuz 1701059707 sayılı başvurunuz 11.08.2017 tarihinde KARAYOLLARI 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:

Samsun ili Tekkeköy ilçesi Kutlukent Mahallesi Kirazlık köprüsü yanındaki yol çalışmaları sonucu yolun yapısı değişmiş olup, farklı seviyeli yoldan gelen araçların bu mesafede durdurulması mümkün olmadığından trafik ışıkları kaldırılmıştır. Tekrar konulması trafik ve yaya güvenliği açısından tehlikelidir.
gelen cevap aynen bu yorumu size bırakıyorum.

Avatar
A. Tastan 2017-10-04 11:03:48

Her gun kullandigim yol.. hatta kendim karşıya gecmeye cesaret edemedigim icin ozel aracimla gidip geliyorum.Kaç can gitti bu yolda çok mu zor üst geçit yapmak çok mu zor araya bariyer koymak. Birsürü çocuk o yoldan geçip okula geliyor. Allah rahmet eylesin çok uzuldum çok..

Avatar
Mürüvvet ünsal 2017-10-04 11:19:08

Çok iyi tanıdığım saygıdeğer bir ailenin kızı minik zeynebim iki gündür ağlıyorum hiç gözümün önünden gitmiyor onun sevimli halleri çok zor çok kötü oldu yavrum ya

Avatar
Ömer 2017-10-05 08:34:48

Allah ailesine sabır versin çok kötü bi durumdu olay yerindeydim gözümün önünden hiç gitmiyo